albeena laptisor de matca

Prospect MUMIE- EXTRACT PURIFICAT DE RASINA CU GINSENG 30 tb DAMAR

Pret magazine: 31.9 lei
Pret remediu.ro:
27.74 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17


Indicatii:
Datorita faptului ca extractul purificat de rasina Mumie cu Ginseng – Prof. dr. Marioara Godeanu® nu contine stabilizatori, conservanti, amelioratori de textura sau alti aditivi, fiind prin urmare un produs naturist 100% de natura vascoasa, acesta, conform caracteristicilor fizico-chimice, este sensibil la variatiile de temperatura, caldura sau umiditate.  De aceea unele pastile pot sa prezinte in timp un aspect usor neuniform sau sa fie putin moi.

Extract purificat de rasina Mumie cu Ginseng este un complex natural cu efecte sinergice care inglobeaza intr-un singur produs proprietatile imunomodulatoare, tonice si regeneratoare de exceptie ale rasinei Mumie si proprietatile bio si imunostimulatoare,fortifiante si adaptogene (mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator) ale Ginsengului. Prin asocierea rasinei Mumie cu Ginseng este potentata actiunea sinergica a tuturor principiilor bioactive prezente in cele doua componente in lupta impotriva diverselor afectiuni.

In continuare va vom prezenta informatii cu privire la rasina Mumie si ginseng, proprietatile lor terapeutice, cat si studii stiintifice si aplicatii in diverse laboratoare si spitale ale acestor miracole ale naturii.

Rasina Mumie (se pronunta cu accentul pe prima silaba) are si alte denumiri: Mumio, mumiyo sau mumijo (denumiri comerciale cu care este cunoscuta in Occident), balsamul de munte, sucul stancilor, sangele muntilor, lacrima muntilor, medicamentul-minune etc. In compozitia sa intra un intreg complex de la 25 pana la 40 de substante organice si minerale: produsele de descompunere a compusilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic, aminoacizi: fenilalanina, alanina, arginina, acid glutamic, acid aspartic, glicina, lizina, metionina, serina, tirozina, valina) si alti acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B si P, fragmente de molecule polifenolice si alti compusi), de asemenea, macro- si microelemente (calciu, magneziu, siliciu, aluminiu, fier, mangan, seleniu, nichel, vanadiu, bariu, molibden, cadmiu, cupru, zinc, iod, bismut, crom, fosfor, cobalt, bor, strontiu, beriliu, zirconiu, titan, argint, galiu) si miere. Marele medic Marc Gerson afirma ca pentru a trai organismul uman are nevoie de 50 de microelemente, ori toate acestea se regasesc in rasina Mumie.
Rasina se gaseste in locuri greu accesibile omului: grote, pesteri, stanci din zona Podisului Tibet si Pamir, colectata de la Inaltimi de peste 2000-5000 de metri. Este recunoscuta ca un tonic puternic care actioneaza multilateral in diverse afectiuni precum si asupra intregului organism.  Fiecare din elementele componente actioneaza asupra proceselor metabolice corespunzatoare ale organismului, activeaza procesele regeneratoare ale tuturor tesuturi, au actiune antitoxica (elimina reziduurile toxice din organism), antiinflamatoare, cresc imunitatea si rezistenta corpului, restabilesc functiile scazute ale nervilor periferici si ale centrilor de analiza ai creierului, participa la biosinteza ADN-ului celular, grabind diviziunea si marirea numarului celulelor. Mai mult de jumatate din elementele existente in tabelul lui Mendeleev se gasesc in rasina Mumie. Administrarea sistematica a acestei rasine face sa sporeasca numarul si forta limfocitelor T si a limfocitelor B, arsenalul de elita al sistemului imunitar.

Ginsengul (Panax Ginseng) este cunoscut de peste 7.000 de ani si, datorita proprietatilor sale, este una dintre cele mai studiate plante medicinale din lume. Ginsengul este o specie perena, din familia Araliaceae, specifica zonelor impadurite din munti si dealuri inalte. Planta creste spontan sau se cultiva in China, Coreea, Hong Kong, Japonia, Siberia. Radacina ajunge la maturitate dupa cinci-sapte ani. in prezent cele mai apreciate tipuri sunt cel chinez si cel coreean. Pan inseamna tot, Ax inseamna a vindeca, Gin inseamna om, iar Seng inseamna esenta. intr-o propozitie, am putea spune ca Panax ginseng inseamna: “A vindeca toata esenta omului”. Ca aspect, ea seamana cu corpul omenesc. Ginsengul este planta cu cel mai puternic efect de reintinerire din intreaga lume.  Ea era cunoscuta si in India antica, fiind mentionata in Atharva Veda pentru capacitatea de a da “forta unui taur” atat barbatilor tineri, cat si celor batrani.
Cercetarile savantilor rusi au demonstrat ca radacina de ginseng contine o serie de substante (in speta panaxim, schingenin si panaquilon) care ajuta inima si sistemul nervos, precum si sustinerea fluxului hormonal. Savantii rusi au mai descoperit o radiatie mitogenica subtila generata de radacina acestei plante in termenii spectrului electromagnetic, aceasta radiatie este aproape de cea ultravioleta si stimuleaza cresterea tesuturilor sistemului endocrin.  Falcarinolul, o alta substanta continuta de ginseng, este considerata ca avand cel mai puternic efect anticancerigen dintre toate substantele naturale. O substanta din ginseng numita saponina contine antioxidanti care ajuta la incetinirea procesului de imbatranire si la intarirea sistemului imunitar.  Saponinele regleaza glicemia, colesterolul si tensiunea arteriala. Alte substante bioactive continute de ginseng – panaxacol, panaxydol si panaxytriol – au proprietati antibiotice deosebite. Cele mai noi descoperiri ale savantilor care studiaza ginsengul au evidentiat ca substantele active din acesta, ginsenozide, dupa cum sunt denumite, au proprietati antiinflamatorii,antioxidante, au un efect benefic asupra hipofizei, suprarenalei,hipotalamusului si chiar stopeaza dezvoltarea tumorilor de tip malign si benign.
Radacina de ginseng este considerata drept una dintre cele mai bune adaptogene, adica mareste capacitatea si viteza de adaptare a organismului la conditiile neprielnice ale mediului inconjurator. in Asia, in cadrul sistemelor de medicina traditionala, ginsengul este folosit ca tonic revitalizant, deoarece ca atare sau in combinatie cu alte plante este benefic pentru functiile intregului organism.  Efectele adaptogen si antistres au fost dovedite stiintific. Datorita proprietatilor sale, ginsengul contribuie la adaptarea organismului la conditiile neprielnice precum carentele de alimentatie, frigul sau absenta luminii. De asemenea, mareste eficienta fizica si mentala, crescand capacitatea de adaptare a organismului la conditii nefavorabile sau suprasolicitante. Prezinta efecte antiinflamatorii si antioxidante si stimuleaza sistemul imunitar, marind rezistenta la infectii. Potrivit unui studiu efectuat pe 90 de barbati, s-a constatat ca 60% dintre acestia si-au imbunatatit performantele sexuale in urma consumului de ginseng.  Renumit atat ca afrodiziac cat si ca medicament, ginsengul a fost folosit vreme de mii de ani de catre barbatii chinezi si coreeni, care reuseau astfel sa procreeze si la varste de 60-70 de ani!
Ginsengul este la fel de eficient pentru ambele sexe, iar efectul afrodiziac poate fi resimtit la scurt timp dupa folosire. Alt studiu a demonstrat ca o cantitate de 100-200 mg de Panax Ginseng administrata zilnic timp de trei saptamani imbunatateste nivelul glucozei in sange, capacitatea fizica si psihica de efort si dispozitia generala.
Un alt studiu menit sa evidentieze capacitatea de imunostimulent fara egal a ginsengului a intrecut si cele mai optimiste asteptari. Bunaoara, unui lot de 227 voluntari i s-au administrat circa 100 mg de extract din ginseng timp de 12 saptamani. Toti subiectii acestui experiment au demonstrat stari de imunitate naturala asemanatoare efectelor unui puternic vaccin antivirus polivalent.Ginsengul este recomandat in anemie, astenie, fatigabilitate, infectii bacteriene, boli inflamatorii articulare, tulburarile de circulatie sanguina, artrita, tulburari digestive, toxinfectii alimen-tare, pentru cresterea rezistentei organismului la infectiile virale si bacteriene, scaderea dorintei sexuale, disfunctii sexuale masculine, oboseala, efort fizic si intelectual prelungit (in timpul examenelor, concursurilor etc), prevenirea afectiunilor in care sunt implicati radicalii liberi, afectiuni inflamatorii, hepatopatii cronice, abcese, tabagism, alcoolism, decalcifieri.
Ginsengul stimuleaza activitatea glandelor endocrine si faciliteaza asimilarea vitaminelor si substantelor minerale. Activeaza metabolismul cerebral si celular, creste rata de metabolizare a alcoolului. Ginsengul imbunatateste activitatea cerebrala si eliberarea de adrenalina. Amelioreaza functionalitatea plamanilor, scade senzatia de oboseala, fortifica organismele slabite. Trebuie evitata administrarea ginsengului sau cel mai indicat consultul medicului in cazul diabeticilor (in anumite cazuri), bolnavilor de astm (anumite cazuri), hipertensivilor, persoanelor care sufera de infectii grave, copiilor sub zece ani si femeilor gravide. in cazul femeilor aflate la menopauza, administrarea ginsengului poate declansa aparitia bufeurilor si reaparitia temporara a unor sangerari similare celor menstruale.

Compozitie:
Extract purificat de rasina MUMIE colectata din Podisul Pamir, Ginseng.
blister 30 de tablete*0,2 gr.; 1 tableta contine 0,15 gr. Extract purificat de rasina MUMIE colectata din Podisul Pamir, 0,05 gr. Ginseng.

Mod de administrare:
1-4 tablete pe zi (detalii in prospect).
Conditii de pastrare: la temperatura camerei intr-un loc uscat, ferit de lumina.