albeena laptisor de matca

Prospect PACHET IMUNOREX FORTE ORGANIKA

 Imunnorex.jpg

STIMULANT CU SPECTRU LARG PENTRU SISTEMUL IMUNITAR

Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Hipertrofie prostatica, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza,  Anti virotic, Anti bacterian, Boli infectioase cronice, Gripe, Alergii, Oboseala cronica, Cancer, Hepatita.

 Corpul uman contine o masina de vindecare miraculoasa numita SISTEMUL IMUNITAR. Un sistem imunitar sanatos si puternic identifica, ataca si distruge invadatorii care cauzeaza imbolnavirea si distruge celulele anormale sau infectate incluzind celulele canceroase. Un sistem imunitar puternic inseamna un corp sanatos, o minte sanatoasa, o incetinire a imbatrinirii si o viata mai lunga, mai fericita. In ziua de azi sistemul imunitar uman este slabit in mod constant prin: Stress, Poluare si Chimizarea alimentelor fie prin tratarea culturilor fie in cursul procesului de industrializare a alimentelor. Rezultatele sint usor vizibile: imbolnavirei frecvente, afectiuni ale inimii, ficatului, bilei, oboseala cronica si in final  boala cea mai de temut, “cancerul”. “Celulele ucigase naturale” (Natural killer cells) reprezinta prima linie de atac a corpului impotriva invaziei microorganismelor, parazitilor, virusilor si a bacteriilor. Ele ataca si distrug celula canceroasa chiar inainte ca aceasta sa se alipeasca intr-un loc anume in organism. Alte componente importatnte ale sistemului imunitar sint: Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-Interferon. Mentinerea unui system imunitar puternic este esentiala pentru vindecare si mentinere a starii de sanatate.  Protocolul Imunorex® este conceput special pentru stimularea si intarirea sistemului imunitar necesar luptei impotriva afectiunilor existente si prevenirea imbolnavirilor ulterioare. Se recomanda efectuarea  protocolului IMUNOREX™ la fiecare 6 luni sau alternarea lui cu protocolul IMMUNOMAX ™ daca este posibil, in vederea mentineri unui sistem imunitar eficient. Protocolul IMUNOREX™ se mai recomanda si dupa CHELATIN-Forte™ in cazul persoanelor cu insuficienta imunitara.

 

 CONTINUT PACHET

 immu9.jpg

IMMU-9™

(60 capsule)

 

IMMU-9 este o formulare unica obtinuta din 9 extracte normalizate actionind pentru stimularea generala si suportul sistemului imunitar produs printr-o reteta  speciala.

 

Produs exclusiv de Organika®

 betastero.jpg

Beta-Sterolini Forte 60mg

(90 capsule)

 

Beta Sterolini (100: 1) , produs recent care stimuleaza puternic sistemul imunitar pentru producerea de  celule ucigase (killer cells) Interleukin-2, Gama-interferon si Celule-T.

 

Produs exclusiv de Organika®

enechcap.jpg

Echinacea Fortificata

(Enhanced)

(90 capsule)

 

Extract standardizat 4:1 din Echinacea Purpurea si Echinacea Angustifolia, intarit cu:

Pulbere din radacina de Licorice Chinezeasca.......100 mg

Extract 8:1 din ciuperca Reishi..................................30 mg

Bioflavonoizi citrici

 

Produs exclusiv de Organika®

 

BETA-STEROLINI  FORTE: UN PRODUS MIRACULOS doar de la ORGANIKA

 Produse recent, extrasele de Fitosteroli (grasimi sterolice) obtinute din plante combinate intr-o anumita proportie reprezinta un supliment zilnic inegalabil pentru restaurarea, intarirea si balansarea sistemului imunitar si lupta impotriva oricarui fel de boala.

 

Cercetarile din SUA au aratat ca o combinatie de 100:1 Steroli + Sterolini mareste considerabil activitatea celulelor ucigase (killer cells) care ataca, distrug si elimina din corp celulele canceroase atit in faze precoce cit si in faze avansate. Mareste de asemena numarul componentelor sistemului imunitar ca de exemplu Celulele-T, Interleukin-2 si Gama-interferon. S-au raportat numeroase cazuri de oprire a inaintarii bolii canceroase precum si de vindecare totala prin autodistrugera celulelor canceroase. Ajuta la eliminrea efectelor secundare ale chimoterapiei. Se recomanda de asemena pentru: Alergii, Astma, Artrita, Oboseala cronica, Fibromyalgie, Hepatita C, Herpes, Imunodeficienta umana, Lupus, Stress, Afectiuni ale tiroidei, Afectiuni digestive, Diabet, Hipertrofie prostatica, Boli infectioase, Colesterol, Ateroscleroza etc.


39.45 lei
LA COMANDA


25.74 lei
LA COMANDA


26.73 lei
LA COMANDA


54.67 lei
LA COMANDA