albeena laptisor de matca

Prospect PACHET PENTRU SILUETA DORITA 1 buc MEDICA

Pachetul Tau Pentru Silueta Dorita Medica

„Programul pentru o silueta de invidiat”, o asociere de 4 produse active naturale, bine tolerate si asimilate de organism, ce te sustin atât fizic, cât si psihic, ce aduc multiple beneficii în cadrul programului de remodelare corporala. dr. Ionut Moraru® - regleaza metabolismul, stimuleaza arderile si ajuta la instituirea celor 3 mese zilnice (componentele curei se iau cu ½ h înaintea meselor).

Reduce apetitul pentru dulciuri.

- reduce colesterolul, accelereaza tranzitul intestinal, detoxifica organismul si favorizeaza o mai buna absorbtie a principiilor active.

– îndulcitor natural ce va ofera rasfatul alimentelor dulci, fara a va îngrasa. Pe lânga efectul hipoglicemiant, stevia este recunoscuta si pentru proprietatile sale antivirale si antibacteriene.

– Aduce un plus de energie fara aport de cafeina, imbunatateste tonusul psihic si fizic. Intensifica metabolismul si ajuta la detoxifierea organismului.

Ajuta in cadrul programelor de slabire. beti minim 2l apa zilnic, de preferat calda; instaurati programul celor 3 mese zilnice, la ore cât mai fixe; micul dejun trebuie sa fie cel mai bogat caloric, iar cina cea mai saraca; mestecati îndelungat si nu va ridicati satuli de la masa; evitati dulciurile concentrate si grasimile; nu uitati de exercitiile fizice – minim 30 de minute zilnic!

Pachetul contine:

Cura de slabire & Chrom

Otet de mere cu miere si polen

Stevia rebaudianum

Ceai verde & Mango.
 



39.45 lei
LA COMANDA


25.74 lei
LA COMANDA


26.73 lei
LA COMANDA


54.67 lei
LA COMANDA