albeena laptisor de matca

Prospect PACHET PROMO EGO POTENT 2+1 VITA CARE

Pret magazine: 190.49 lei
Pret remediu.ro:
165.64 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Indicatii:

Ego potent reprezinta solutia naturala pentru cresterea potentei sexuale in cazul barbatilor ce pot dar vor mai mult, deoarece asigura organismului un surplus de energie, vitalitate, creste rezistenta organismului la stress, stimuleaza functia sexuala actionand asupra circulatiei periferice in zona genitala.

Produsul ego potent reprezinta asocierea unor extracte naturale cu actiune dovedita utilizate pentru efectele stimulatoare asupra functiei sexuale.

Pausinystalia yohimbe este un arbore originar din Africa de vest, sud-vestul Nigeriei, cel mai important alcaloid extras din scoarta lui fiind Yohimbine, avand efecte benefice asupra dorintei si a performantelor sexuale prin stimularea vascularizatiei periferice in zona genitala.

Ginkgo biloba imbogateste aceasta formula prin imbunatatirea circulatiei periferice.

Saw palmetto (Palmier pitic)
si Tribulus terestris plante cu efecte sinergice se utilizeaza pentru efectele benefice asupra aparatului genital datorita reglrarii secretiei de testosteron.

Niacina furnizeaza un surplus de energie organismului.
Ginsengul siberian originar din sud-estul Asiei, bogat in ginsengozide cu actiune stimulatoare a circulatiei periferice, carminativa, antiflatulenta, antitusiva ajuta organismul in conditi de stress.

Ovazul (Avena sativa) este o importanta sursa de substante nutritive,minerale si vitamine asigurand energie organismului.


Guarana (Paullinia cupana)
se utilizeaza semintele bogate in principii active cele mai importante fiind cafeina, teobromina datorita efectelor tonice si energizante.

Vitamina E
cel mai puternic antioxidant patrunde in membrana celulelor neutralizand radicalii liberi.

Taurina
este un aminoacid important ce contribuie la dezvoltarea muschiului cardiac si imbunatateste calitatea spermei.

Administrare:

se recomanda a se administra: 1 cps x 2/zi, dimineata si la pranz.

Atentionari speciale:
A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana copiilor! Nu se recomanda femeilor. Nu se recomanda folosirea acestui produs inaintea varstei de 18 ani!


39.45 lei
LA COMANDA


25.74 lei
LA COMANDA


26.73 lei
LA COMANDA


54.67 lei
LA COMANDA