albeena laptisor de matca

Prospect PACHETUL CHELATIN FORTE 3 produse ORGANIKA


ESTE ASA DE USOR SA FII SANATOS si LONGEVIV
REGLEAZA METABOLISMUL CALCIULUI ("il ia de unde nu trebuie i.e vase sanguine, organe interne si-l face disponibil pentru unde trebuie i.e. sistemul osos, dinti)

ELIMINA METALELE GRELE DIN ORGANISM

*

Cu EDTA (90cps)
TRATEZI sau PREVII un INFARCT sau o CONGESTIE CEREBRALA

TRATEZI sau PREVII  ATERIOSCELROZA (CALCEFIEREA VASELOR SANGUINE)

AI GRIJA de INIMA si DE CREIERUL TAU

REGLEAZA-TI COLESTEROLUL

TRATEAZA sau PREVINE OSTEOPOROZA, ARTRITA, REUMATISMUL, DURERILE DE OASE, ARTICULATII, COLOANA

Chelatinarea este adjuvanta in preventia si tratamentul cancerului

  Vei Simti Diferenta!!!!

    Detoxificare, Decalcinare artere, Eliminare Nano-Bacterii, Eliminare Metale Grele.
    Preventie si tratare: infarct miocardic, atac de cord,  congestii cerebrale.
    Tratare si preventie: hipertensiune arteriala, boli de inima, impotenta, ateroscleroza, colesterol, vene varicoase, osteoporoza.
    Rejuvenare organe si tesuturi vitale

edta_chelation.gif

VEI SIMTI DIFERENTA!

Garantat te vei simti alt om!

.

CE ACTIUNE DIRECTA ARE:

    Dizolva si elimina calciul depus pe peretii vaselor de singe
    Regleaza metabolismul calciului
    Dizolva si elimina cochiliile nano-bacteriilor care ne omoara treptat
    Elimina toxine acumulate in organism
    Intareste sistemul imunitar
    Elimina matalele grele acumulate pe vasele de sange si in organele vitale

CE EFECTE ARE

    Regleaza metabolismul Calciului pentru cei cu Osteoporoza, Artrita, Reumatism
    Regleaza tensiunea arteriala
    Imbunatateste semnificativ colesterolul (pentru cei cu colesterol foarte marit se recomanda continuarea cu COLESTEROL-XXTM pentru normalizarea totala)
    Imbunatateste metabolismul zaharului la diabetici
    Imbunatateste circulatia sanguina a creierului
    Imbunatateste erectia
    Efecte vizibil pozitive asupra prostatei, rinichilor, ficatului, circulatiei sanguine periferice

ELIMINA METALELE GRELE

 

CaNa2EDTA mareste excretia Zincului  din locurile nedorite (Perry & Perry, 1959),
    si este activa in marirea biodisponibilitatii acestuia pentru metabolizare (Kratzer et al., 1959).

CaNa2EDTA accelereaza excretia metalelor grele: Cupru, Fier, Cobalt, Mercur, Mangan, Nichel, Plumb, si Tugsten (Foreman,1961).

Tratrea otravirii cu metale grele folosind EDTA a devenit o metoda asa de bine stabilita incat de exemplu utilizarea lui in eliminarea Plumbului nici nu mai are nevoie de mentiuni in revistele de specialitate (Foreman, 1961).

EDTA nu este insa eficienta in eliminarea izotopilor 90Sr, 106Ru, 141Ba and 226Ra din schelet. In schimb izotopii 91Y, 239Pu and 238U raspund destul de bine la EDTA printr-o excretie accelerata (Catsch, 1961).

 

ELIMINA CALCIUL DEPUS PE ARTERE SI IN ORGANELE VITALE fara insa a afecta CALCIUL METABOLIC de care organismul are nevoie

In sistemele biologice, ionii de Calciu sunt cei mai accesibili chelatinarii si eliminarii lor prin intermediul  EDTA iar dupa ei urmeaza Fierul.  Cu toate acestea administrarea de EDTA nu schimba metabolismul  calciului sau fierului calciu metabolic ramane neschimbat (Hawkins, et al., 1962).

 

CUM SUNT POSIBILE ATITEA EFECTE POZITIVE?

FOARTE SIMPLU. Curatind arterele si eliminind metalele grele, toate organele sunt mai curate, mai bine irigate cu singe (deci mai bine alimentate cu nutrienti si oxigen). Asemanator cu motorul unui autoturism cind ii cureti bujiile, injectoarele, carburatorul, supapele etc. Pur si simplu, motorul merge mai bine, consuma mai putin, se uzeaza mai incet. VI SE PARE LOGIC?

CINE ARE NEVOIE?

Practic, toate persoanele de la virsta de 18-20 ani in sus au organismul intoxicat cu Calciu si metale grele (in special mercur, plumb si cadmiu). Dar, Procedura CHELATIN-ForteTM este strict necesara pentru toate persoanele care sufera de, sau sunt predispuse la: infarct miocardic, atac de cord, congestii cerebrale, hipertensiune arteriala, impotenta, ateroscleroza, colesterol marit, vene varicoase, osteoporoza, oboseala mintala, artoza, reumatism.

Pe masura ce imbartanim colesterolul, metalele grele si calciul se acumuleaza pe peretii interiori ai sistemului circulator.  Aceste depuneri se diagnosticheaza sub diferite denumiri: ateroscleorza, intarirea arterrelor, arterioscleroza etc. Cu timpul aceste depuneri obtureaza partial sau chiar total circuitul sanguin. Tesuturile organelor interne nu mai primesc suficient oxigen si nutrienti conducind la o functionare defecuoasa sau chiar incetarea functionarii organului respectiv. Daca obturatia este la inima atunci se produce infarctul sau atacul de cord. Daca obturatia este la creier se produce congestia cerebrala. Dar organele afectate nu sunt numai inima si creierul. Si celelalte organe sunt afectate in aceeasi masura ca de exemplu ficat, rinichi, organele sexuale, etc.

In toamna anului 2004 NASA a dezvaluit ca toti astronautii Americani sufera de probleme de calcefiere in intreg organismul si ca aceata calcefiere se datoreaza unor microorganisme extrem de mici care au fost denumite nano-bacterii (nanobacterium). Cercetarile efectualte la Universitatea din British Columbia, Vancouver, Canada au aratat ca nano-bacteriile, desi foarte mici (sub 90 nanometri) se divid in mod continuu si normal in interiorul organismului uman in conditii terestre iar in conditii de imponderabilitate se inmultesc uimitor de repede. De aici calcefierea mai rapida a cosmonautilor. Practic toate organele si articulatiile sunt afectate de nano-bacterii si depuneri de calciu cu efecte degeneratorii cronice si acute.

Nano-bacteriile sunt micro-organisme de peste 100 de ori mai mici decit bacteriile obisnuite care se imbraca intr-o cochilie calcinoasa, rezistind astfel tuturor tratamentelor medicale conventionale. Ele trec neobservate in analizele de laborator obisnute. Nano-bacteriile se ataseaza tuturor organelor interne, in special pe peretii vaselor sanguine, fiind responsabile astfel pentru deteriorarea continua a starii de sanatate prin afectarea organelor respective. Nano-bacteriile au o afinitate deosebita pentru peretii vaselor sanguine unde formeaza micro-placi calcinoase. Citeste mai mult despre nano-bacterii (in lb. Engleza). Totodata, organismul uman modern contine depozite de metale grele si alte chimicale acumulate prin ingerare ca urmare a poluarii mediului, chimizarii agriculturii si a industrializarii productiei de alimente. Acestea au un efect degnerativ si carcinogen asupra organelor in care se acumuleaza.

Cunoscuta in Statele Unite si Canada drept procedura de “Chelation”,varianta orala CHELATIN-Forte™ este o procedura eficienta de ultima ora pentru a elimina din organism elementele poluante, depunerile arteriale precum si nano-bacteriile. Procedura se administreaza pe cale orala deci fara introducerea intra-venoasa. Practic, componenta EDTA (acid disodictetraacetiletilendiamina) elimina depunerile din interiorul arterelor prin reactia de chelatinare (atasare).

Forma noastra farmaceutica ultrapura de EDTA Disodium Chelate tablete gastro-rezistente fabricat conform specificatiei noastre are o bio-absorbtie foarte ridicata si in 30 de zile asigura un aport de EDTA pur in sange egal sau superior supozitoarelor Americane NANOBAC dar la o fractiune de pret.
*
EDTA are proprietatea de a lega ioni metalici di- si trivalenti formând o structura inelara stabila. EDTA folosit in aceassta procedura este 100% solubil în apa si cheleaza numai ioni metalici care la randul lor se dizolva si ei în apa.
Mercurul, Plumbul si Cadmiul nu pot fi metabolizate de organism iar daca se acumuleaza, pot duce la aparitia unor fenomene toxice grave interferând cu diverse functii fiziologice. Aceste substante sunt numite metale grele. EDTA leaga metalele grele precum si multe alte metale cum ar fi fierul di- si trivalent, cuprul, manganul, magneziul, nichelul, aluminiul, cobaltul, zincul si calciul. Cu exceptia aluminiului, aceste metale sunt esentiale pentru metabolismul normal dar in exces sau depuse unde nu trebuie devin extrem de toxice. EDTA se ataseaza doar de calciul metastatic sau patogenic, nu si de calciul legat cum ar fi dintii sau oasele
*

Prin chelatinarea calciului, EDTA inlatura cochilile calcinoase ale nano-bacteriilor, se ataseaza de calciu si de metalele grele, in acest fel curatind arterele si capilarele, eliminind poluantii si totodata expunind nano-bacteriile actiunii de distrugere a antibioticului.. Aceasta procedura merge mai departe de o simpla curatire a organismului. Dupa o cura chiar si de numai 30 de zile, in multe cazuri, intreaga stare de sanatate se imbunatateste simtitor si multe afectiuni acute sau cronice dispar. Organismul isi recapata vitalitatea si energia necesare unei vieti active. Se instaleaza o stare de buna dispozitie generala. Pentru o chelare totala, in unele cazuri se recomanda ca procedura CHELATIN™ sa se desfasoare de 2-3 ori succesiv (cu sau fara Tetraciclina) iar pentru bolnavii cu infarct cardiac sau necesitand chirurgie coronariana de bypass se recomanda un tratament de pina la un an in functie de gravitatea cazului. Pentru cure mai indelungate este necesara simpla suplimentare cu MINERALE TRASOARE COLIDALE si Multivitamine + Minerale pentru a evita o eventuala decalcifiere si de-mineralizare. CHELATIN este procedura fara de care organismul ramane “otravit”, expus imbolnavirilor grave, scurtindu-i-se astfel si durata vietii.

Multi pacienti suferind de ateroscleroza avansata s-au vindecat total prin mai multe protocoale de chelare. Multi pacienti care necesitau chirurgie coronariana s-au vindecat prin chelare fara a mai fi operati. Bolnavi cu probleme circulatorii majore la membrele inferioare au evitat amputarea in urma tratamentului de chelare. S-au rezolvat probleme de pietre la rinichi, la vezica biliara, inflamatii ale prostatei etc.

ATENTIONARI:

    bolnavii alergici la Tetraciclina fie vor efectua procedura CHELATIN-Forte fara a administra si Tetraciclina fie vor incerca administrarea ei dar pe perioada administrarii Tetraciclinei vor suplimenta dimineata, pranz si seara cu 1-2 capsule de Acidofilus Activ (il avem si noi in farmacie)
    intru-cat Acidul Alfa Lipoic (ALA) din aceasta procedura este foarte puternic si bioactiv poate conduce la o scadere a glicemiei. Ca urmnare persoanele hiperglicemice vor trebui sa administreze si 1-2 lingurite de miere impreuna cu ALA
    Pe parcursul administrarii de EDTA se va suplimenta cu un complex de Minerale sau cu Multi Vitamine si Minerale. Se recomanda pe cat posibil ca imediat dupa terminarea Procedurilor CHELATIN sa se execute si Procedura DETOXIN pentru a obtine o detoxificare totala si o rejuvenare a organelor vitale.
    CITITI CU ATENTIE INSTRUCTIUNILE CARE INSOTESC PRODUSUL

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!