albeena laptisor de matca

Prospect PINNOSLIM 30 cpr WALMARK

PinnoSlim este un produs 100% natural, special conceput pentru a oferi un sprijn persoanelor cu probleme de greutate, interesate sa slabeasca. PinnoSLim reduce aportului de calorii consumate, elimina gustarile dintre mese si genereaza senzatia de satietate.PinnoSlim este un supliment alimentar ce ofera efecte imediate (30minute dupa administrare), nu prezinta efecte secundare si nu creaza dependenta.

PinnoSlim contine o formula patentata, cunoscuta sub numele de „PinnoThin”, care este foarte apreciata pe plan international pentru reglarea greutatii corporale si care a câstigat numeroase premii pentru rezultatele sale remarcabile.

Ce este PinnoThin si cum actioneaza asupra noastra?

 PinnoThin contine extract de pin coreean, bogat în acid pinolenic (un acid gras nesaturat de tip omega 6). Acest acid are efect asupra cresterii semnificative a secretiei de CCK (colecistochinina) si GLP1 (glucagon-like peptid) contribuind la inducerea senzatiei de satietate. Astfel este asigurat un control mai bun asupra apetitului si diminuarea cantitatii de alimente consumate.

 CCK (colecistochinina) si GLP1 (glucagon-like peptid) sunt hormoni secretati în intestinul subtire. Aceste substante sunt eliberate în urma descompunerii grasimilor (CCK, GLP 1), poteinelor (CCK) si zaharurilor (GLP1). Ele reduc pofta de mâncare si încetinesc golirea  stomacului. Acesti homoni transmit semnale de satietate creierului si astfel reduc pofta de mâncare. De acestia depinde si cantitatea de alimente consumata.

 Satietatea constituie factorul ce determina timpul care se va scurge pâna la urmatoarea masa/gustare si cât de mult vom mânca la acea masa/gustare.

 Cui se adreseaza PinnoSlim?

PinnoSlim se recomanda tuturor celor care îsi doresc sa detina un control asupra poftei de mâncare, sa diminueze cantitatea de alimente consumate si sa renunte la gustarile dintre mese. Acest produs nu se administreaza însa copiilor, femeilor însarcinate si celor care alapteaza.

Se recomanda ca pesoanele obeze si cele a caror talie depaseste 120 cm (barbati) si 88 cm (femei) sa consulte un medic.

 Cât de repede si pentru cât timp are efect PinnoSlim?

Studiile clinice au aratat ca nivelul hormonilor raspunzatori de reducerea poftei de mâncare creste semnificativ în doar 30 de minute de la administrarea PinnoSlim. De asemenea, s-a demonstrat ca PinnoSlim influenteaza pofta de mâncare si în urmatoarele 3-4 ore de la administrare

Efecte:

  • genereaza senzatia de satietate
  • ajuta la diminuarea dorintei de mânca
  • ajuta la reducerea senzatiei de foame
compozitie:
Doza zilnica recomandata (3 capsule) contine:
Pinnothin 3000,0 mg
Dozare:

Ca supliment alimentar, 1-3 capsule zilnic – cu 30 min. înainte de mese

Contraindicatii:

PinnoSlim este un produs 100% natural care nu prezinta efecte secundare în urma administrarii dozei recomandate. Persoanele alergice la extractul de pin coreean trebuie sa evite administrarea produsului.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!