albeena laptisor de matca

Prospect PREVALIN ALERGII COPII 20 ml HIPOCRATE

DESCRIERE
Prevalin ™ este sigur si eficient pentru febra fanului si rinita alergica. Este un spray nazal cu ingrediente active naturale care asigura o protectie imediata impotriva alergenilor ce provoaca febra fanului. Prevalin™ intervine la nivel local, prin crearea unei bariere fizice asupra mucoasei nazale. Aceasta bariera reduce la minim contactul cu alergenii.
 
Prevalin ™ este produs printr-o tehnologie patentata numita Nasya™, o combinatie de uleiuri si emulsificatori. Aceasta tehnologie ofera spray-ului Prevalin™ proprietati unice tixotropice, ceea ce inseamna ca se poate transforma prin agitare din gel in lichid. Acest lucru permite dispersia usoara si optima a lichidului, care se stabileste ulterior pe mucoasa nazala sub forma de gel. In acest fel, se formeaza un strat de gel care este dovedit clinic a fi impermeabil pentru alergenii care cauzeaza febra fanului.
   

MOD DE ACTIUNE
1. Cand Prevalin™ este pulverizat in nas, particule fluide de spray se fixeaza pe mucoasa nazala si formeaza un strat de gel.
2. Stratul de gel Prevalin™ formeaza o bariera de protectie impermeabila impotriva alergenilor care provoaca febra fanului.
3. Bariera impermeabila de protectie Prevalin previne contactul alergenilor cu suprafata interioara a nasului. Ca rezultat, simptomele alergice, cum ar fi stranutul sau nasul infundat, iritat si plin de secretii sunt limitate.

INGREDIENTE:
Apa, ulei din seminte de susan, bentonite, glicerina, fosfat de potasiu, stearat de glicerol, guma Xantan, difosfat de potasiu, ulei din frunze de menta.

UTILIZARE
Prevalin ™ se recomanda a fi folosit inainte de a intra in contact cu alergenii, deoarece ii impiedica sa ajunga la mucoasa nazala si limiteaza simptomele alergiei nazale, cum ar fi stranutul sau nasul infundat, iritat sau cu secretii.
Daca s-a declansat deja o reactie alergica, Prevalin™ poate fi folosit impreuna cu un produs farmacoterapeutic, astfel incat sa poata fi prevenita o noua expunere la alergeni, care ar cauza reinfectarea.

MOD DE INTREBUINTARE:
Prevalin se aplica in fiecare nara prin una sau doua pulverizari, de 2-3 ori pe zi; o aplicare asigura protectie pentru o perioada de 4-6 ore.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!