albeena laptisor de matca

Prospect REDUCOL 30 monodz HOFIGAL

Indicatii:
Produsul asigura aportul de nutrienti si substante bioactive necesar echilibrarii dietei pentru efectele benefice de combatere a aterosclerozei, a bolilor ocluzive arteriale si a modificarilor vasculare aterosclerotice (adjuvant in regimul igieno - dietetic din tratamentul dislipidemiilor); reechilibrarea starilor de dislipidemie de diferite etiologii, caracterizate prin hipercolesterolemie cu valori LDL - colesterol crescute si HDL - colesterol scazute (modificarea raportului LDL/HDL); hipertrigliceridemie si dereglari ale concentratiei unor clase de lipoproteine serice; atenuarea actiunii nocive a unor factori de risc (hiperglicemia, hipertensiunea arteriala, neutralizarea unor radicali liberi superoxidici, factori de stres, diverse noxe, radiatii etc.); cardioprotector si de prevenire a reinfarctizarii; adjuvant in tratamentul hipertensiunii arteriale moderate st.I-II prin actiunea asupra rezistentei vasculare, captarii radicalilor liberi, fibrinolizei si agregarii plachetare); tonic general, imunostimulator, adaptogen; reechilibrant nervos.

Contraindicatii:

Sarcina si perioada de alaptare; la copii pana la varsta de 7 ani; in epilepsie; hepatite virale acute; afectiuni hepatice, cardiace si renale grave decompensate; stari ocluzive intestinale, ale cailor biliare si renale; la persoanele care au hipersensibilitate la propolis.

Precautii:

La pacientii cu medicatie antiplachetara si anticoagulanta; imediat dupa interventii chirurgicale; in litiaza biliara, numai la recomandarea medicului.

La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Compozitie:

100g produs contin un amestec de extracte hidroalcoolice: 60g tinctura de usturoi (Allium sativum), 20g tinctura de rozmarin (Rosmarinus officinalis) si 20g tinctura de Propolis. O monodoza contine 2 ml de amestec.

Actiuni:

Produsul face parte din categoria suplimentelor alimentare cu proprietati hipolipemiante si de reechilibrare a circulatiei sanguine, tonic-cardiaca si protectoare coronariana, antihipertensiva, hepatoprotectoare si imunostimulatoare, antiagreganta plachetara, fibrinolitica, protectoare a vaselor periferice, antiseptica, coleretic-colagoga, hipoglicemianta, detoxifianta, stimulanta a peristaltismului, carminativa, antiinflamatorie, adaptogena.

Administrare:

Produsul este un supliment alimentar si nu inlocuieste un regim alimentar variat si echilibrat.

15 - 30 picaturi diluate in 50 ml de apa, de 3 ori pe zi, dupa mesele principale sau la recomandarea medicului.

Nu se administreaza seara inainte de culcare (poate provoca insomnie); se administreaza in cure prelungite (3 - 6 luni) la recomandarea medicului.

Se poate asocia ca supliment al dietei in tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive, antiplachetare numai la recomandarea medicului.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!