albeena laptisor de matca

Prospect REDUCTPLUS 30 cps VITA CARE

Pret magazine: 72.68 lei
Pret remediu.ro:
63.20 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

    Beneficii :

   - poate imbunatati functia aparatului genito-urinar prin inlaturarea tulburarilor de mictiune
   - ajuta la reducerea procesele inflamatorii locale influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali masculini (testosteron) si implicit dinamica sexuala
   - recomandat ca adjuvant îin hipertrofia prostatica benigna
   - prezinta rezultate favorabile îin fazele incipiente ale cancerului de prostata

Compozitie :

    Pygeum africanum.......................... .......…………………………….200mg
    Extract 4:1 Palmier pitic (Serenoa repens).............................100mg
    Extract din seminte de dovleac (Cucurbita pepo)….…………….100mg
    Oxid de magneziu ....................................................................50mg
    Vitamina E .................................................................................30UI
    Oxid de zinc .............................................................................25mg
    Excipienti : maltodextrina, dioxid de siliciu,magneziu stearat, gelatina

ACÅ¢IUNE :

ReductPlus poate imbunatati functia aparatului genito-urinar prin inlaturarea tulburarilor de mictiune, ajuta la reducerea proceselor inflamatorii locale, iar datorita efectelor sinergice ale extractelor din Pygeum africanum, Palmier pitic, dovleac, influenteaza pozitiv metabolismul hormonilor sexuali masculini (testosteron) si implicit dinamica sexuala.

INDICAÅ¢II:

Asocierea sterolilor continuti in extractele vegetale cu zincul si vitamina E pot asigura o functionare optima a prostatei, prin scaderea concentratiei de dihidrotestosteron DHT. Inhiba multiplicarea celulara si are ca rezultat scaderea volumului prostatic si simptomatologiei asociate. Sterolii si triterpenele continute in Pygeum Africanum pot avea actiune antiinflamatoare; de asemenea, aceasta planta este un excelent antibiotic natural. Extractul din Pygeum Africanum este un tonifiant al glandelor masculine. Palmierul pitic (Serenoa repens) este o sursa naturala de fitosteroli cu efecte benefice asupra functiilor prostatei. Poate reduce inflamatia, durerea si volumul rezidual. Extractul din seminte de dovleac este binecunoscut pentru imbunatatirea fluxului urinar. Vitamina E reprezinta un complex de antioxidanti care anihileaza radicalii liberi la nivelul prostatei. Tonifica prostata. Zincul joaca un rol important in functia de reproducere a barbatilor. Participa la secretia hormonului sexual masculin, la sinteza testosteronului, fiind benefic si in prevenirea hipertrofiei de prostata. Zincul impreuna cu magneziul si vitamina E au un puternic efect antioxidant si de indepartare a radicalilor liberi, avand un important rol in prevenirea cancerului de prostata. ReductPlus este recomandat ca adjuvant in hipertrofia prostatica benigna, pentru reducerea manifestarilor functionale neplacute ale adenomului de prostata (poliurie, disurie), prostatite bacteriene si nebacteriene. Poate prezenta rezultate favorabile in fazele incipiente ale cancerului de prostata.
 

ATENÅ¢IONARI SPECIALE :
Nu se administreaza copiilor mici, femeilor insarcinate si celor care alapteaza. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula /zi, inainte de masa

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister continând 10 capsule .

MENÅ¢IUNI :
A nu se lasa la îndemâna si la vederea copiilor mici. A se pastra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate si ferite de lumina directa a soarelui. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie sa substituie o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Produs notificat de Institutul National de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucuresti

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!