albeena laptisor de matca

Prospect REGLATOR AL TENSIUNII 60cpr DACIA PLANT

Pret magazine: 27.01 lei
Pret remediu.ro:
23.49 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
ACÅ¢IUNI:
reglator al tensiunii arteriale, hipotensor, antiaritmic, antitrombotic, antioxidant, antiaterosclerotic, antispastic, hipocolesterolemiant, fluidifiant sanguin, tonic cardiac, vasoprotector, tonic al peretelui vasului de sânge.

INDICAÅ¢II:
hipertensiune arteriala esentiala, hipertensiune oscilanta, hipotensiune arteriala. Adjuvant în ischemia cardiaca, inclusiv în formele dureroase (angina pectorala), recuperare post-infarct, tahicardie, aritmie (palpitatii), ateroscleroza, în arterita, circulatie deficitara la extremitati (senzatie de raceala excesiva la nivelul mâinilor sau al picioarelor, anxietate si  depresie asociate unor afectiuni cardiace.
Acest remediu natural favorizeaza cresterea capacitatii de efort si a rezistentei la efort în cazul persoanelor cu restrictie respiratorie datorata bolii cardiace.

ADMINISTRARE 
Adulti: de 3ori pe zi câte 1 comprimat. Pe perioade scurte, în caz de necesitate se pot folosi si câte 2 comprimate, de 3 ori pe zi.

CONTRAINDICAÅ¢II:
gravide, lehuze (femei care alapteaza) si copii, este recomandat sa ceara sfatul medicului.

CURA CU REGLATOR AL TENSIUNII

În cazul tensiunii oscilante precum si al hipertensiunii si hipotensiunii, tratamentul va dura o perioada de doua-trei luni fara întrerupere, dupa care se va face o pauza de minim o saptamâna. Pentru afectiunile cronice sau cu tendinta de cronicizare, se recomanda folosirea remediului de mai multe ori succesiv, pentru perioade de doua luni, cu trei saptamâni de pauza între ele. Aceeasi recomandare este valabila si în cazul tulburarilor cardiace care apar pe fondul problemelor emotionale. Mai ales în timpul perioadelor cu grad ridicat de stress este recomandata cura cu Reglator al tensiunii, care contine plante care reduc tensiunea nervoasa si favorizeaza reechilibrarea psiho-emotionala.