albeena laptisor de matca

Prospect RENALHERB 40 cps HERBAGETICA

Actiuni:

Antiseptic renal si urinar, diuretic, antiinflamator urinar, cicatrizant, favorizeaza refacerea epiteliilor reno-urinare afectate de infectii.

Indicatii (in baza studiilor stiintifice recunoscute international):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizeaza ca adjuvant in:

    cistita, cistita recidivanta
    nefrita, pielita, pielo-nefrita - tratamente cu antibiotice (potenteaza actiunea acestora in afectiunile reno-urinare)
    adjuvant in calculoza renala (are efect diuretic si antispastic)
    retentie de apa in tesuturi

 Extractul uscat este, la ora actuala, cea mai puternica forma de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fina, obtinuta din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Aceasta pulbere, care este un produs complet natural, nu mai contine practic deloc apa sau alcool, nici celuloza si este asimilata aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat in principii active si mai puternic, din punctul de vedere al proprietatilor farmacodinamice, decât simpla pulbere de planta. Tocmai din acest motiv, produsul RENALHERB are in componenta sa patru extracte de plante cu actiune antibiotica, antivirala, diuretica si antiinflamatoare renala. Iata, in continuare, cateva detalii despre aceste extracte:

    Extractul de Strugurii ursului contine arbutina, un principiu activ care, o data ingerat si apoi ajuns in urina, se transforma in substante cu efect antibiotic foarte puternic, care combat cu succes cistitele si nefritele produse de diverse bacterii: E. coli, streptococi, stafilococi etc.
    Extractul de Matase de porumb este un puternic diuretic si antiinflamator renal, care ajuta la eliminarea microlitiazei, previne recidiva infectiilor si formarea calculilor renali.
    Extractul de frunze de Maslin este un stimulent imunitar si un antiinfectios cu spectru larg, care il recomanda in tratarea infectiilor renale si a cistitelor produse de virusi, infrabacterii, bacterii, fungi.
    Extractul de Coada calului are efect diuretic, ajuta la fixarea mineralelor utile in organism, prevenind formarea si marirea in dimensiuni a calcaulilor. In plus, datorita alcaloizilor din compozitia sa, extractul de Coada calului are si efect antispastic, ajutand la eliminarea calculilor renali.

PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE CERCETARE - DEZVOLTARE PENTRU BIORESURSE ALIMENTARE - IBA CU NR. 6399/2012.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4337 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!