albeena laptisor de matca

Prospect REVALID CAPSULE 40 cps EWOGHARMA

INDICATII:Revalid CAPSULE se relanseaza cu un nou design, mai dinamic, mai modern si mai plin de vitalitate si cu o formula complexa ce contine atât substantele constituente ale parului   si unghiilor, cât si activatorii reactiilor metabolice  ce stau la baza formarii noilor radacini. De asemenea, substantele continute în compozitia REVALID sunt esentiale în formarea keratinei (care da rezistenta firului de par) si a melaninei (care da culoare firului de par). În plus, Revalid contine în exclusivitate oligoelemente chelatate cu aminoacizi, astfel încât acestea sunt protejate si transportate prin circulatie pâna la locul optim de actiune la radacina firului de par si a unghiei. Aceasta protectie faciliteaza  o asimilare eficienta în procesele enzimatice si metabolice, absorbtia nefiind influentata de alti constituenti alimentari. Absorbtia este de 80% în cazul chelatarii, fata de procente cuprinse între 1-60% în mod obisnuit, ceea ce se traduce printr-o eficacitate remarcabila.

REVALID CONTINE 3 OLIGOELEMENTE CHELATATE:
FIER - pentru combaterea fragilitatii. Fierul  este esential pentru globulele rosii din sânge, care asigura transportul de substante nutritive  catre  radacina firului de par.
CUPRU - pentru o culoare vivace si naturala Cuprul este esential pentru sinteza keratinei - care da structura firului de par - si a melaninei - cea care da culoare firului de par.
ZINC - pentru elasticitatea parului Rol esential alaturi de fier în  transportul globulelor rosii care alimenteaza pielea capului.

Actiune terapeutica
Datorita compozitiei sale, Revalid acopera necesarul fiziologic si compenseaza carentele nutritive ale parului si unghiilor. Stopeaza caderea parului, stimulându-i în acelasi timp cresterea, reda vitalitatea si frumusetea parului fragil sau tern, combate matreata, pruritul si seboreea (parul gras).

Revalid este recomandat în tratarea:
    * Alopeciei difuze, androgenice si seboreice;
    * Alopeciei seuncare unei boli severe, sarcinii;
    * Alopeciei datorate unor cauze medicamentoase sau hormonale;
    * Alopeciei din cauze necunoscute;
    * Deteriorarii structurii parului: par despicat, fragil, tern;
    * Tulburarilor de crestere ale unghiilor: unghii friabile, fragile sau cu aspect neatragator.

Compozitie
O capsula Revalid contine: DL-metionina 100 mg, L-cistina 50 mg, D-pantotenat de calciu 55 mg, clorhidrat de tiamina 1,65 mg (vit. B1), clorhidrat de piridoxina 11 mg (vit. B6), acid paraaminobenzoic 20 mg, extract de mei 50 mg, extract de germeni de grâu 50 mg, drojdie de bere 50 mg, complex de mineral chelat 65 mg-corespunzator la Fe 2 mg, Zn 2 mg, Cu 0,5 mg si excipienti.

Explicatie
1.  2 aminoacizi cu sulf  (elemente constitutive ale  keratinei)
2.  4 vitamine esentiale pentru sinteza  keratinei  (elementul principal din firul de par)
3.  3 componente  nutritive naturale : extract de mei, extract de germeni de grâu, drojdie de bere uscata  - cele mai bogate surse naturale pentru Vitamina B, acid para-aminobenzoic si vitamina E  - esentiale pentru un par sanatos. Revalid reprezinta o asociere complexa de factori vitaminici, aminoacizi, proteine, minerale si oligoelemente cu valoare biologica ridicata (fier, cupru si zinc), indispensabile pentru cresterea si vitalitatea parului si a unghiilor. Drojdia de bere si germenii de grâu contin proteine cu valoare biologica comparabila proteinelor animale, vitamine, minerale si oligoelemente. Ele reprezinta cele mai bune surse naturale ale complexului de vitamine B si de acid para-aminobenzoic. Germenii de grâu sunt cea mai buna sursa de vitamina E. Aminoacizii cu sulf (cisteina si metionina) sunt constituenti esentiali ai keratinei, component de baza ce intra în structura parului si a unghiilor. Cuprul (indispensabil pentru sinteza keratinei si melaninei) si fierul au un rol important în prevenirea caderii parului.

Contraindicatii
Hipersensibilitate la una din componentele preparatului. Tratamentul cu sulfamide, deoarece efectul acestora poate fi diminuat.

Mod de administrare
Doza uzuala este de câte 1 capsula de 3 ori/zi. Desi s-au obtinut rezultate favorabile dupa prima luna de tratament, pentru a obtine efectul dorit se recomanda o cura de 3 luni cu Revalid. În functie de gravitatea cazului se recomanda începerea tratamentului cu o doza de atac de câte 2 capsule, de 3 ori pe zi, timp de o luna, dupa care se trece la doza de întretinere: 1 capsula, de 3 ori pe zi înainte sau în timpul meselor.

Precautii particulare
Revalid este în general bine tolerat. La administrarea a 6 capsule pe zi pot aparea tulburari digestive usoare. În astfel de cazuri se va trece la doza de întretinere de 3 capsule pe zi. Se va administra cu precautie în timpul sarcinii. Se va cere avizul medicului înainte de începerea tratamentului. Se va adopta o alimentatie echilibrata si variata. Se vor evita: regimurile restrictive severe (vegetarian sau hipocaloric foarte strict); tratamentele agresive: decolorari, vopsiri si ondulari permanente frecvente; abuzul de sampoane, uscarea la cald, întinderile mecanice excesive sau expunerea prelungita la soare.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!