albeena laptisor de matca

Prospect SIROP AFINE FARA ZAHAR 500 ml HIPOCRATE

Compozitie:
Apa purificata, concentrat de Afine cu pulpa, indulcitor - sucraloza, agent de ingrosare – CMC (carboximetilceluloza), conservant - benzoat de sodiu.
Valoarea energetica: 9,5 kcal/ 100g sirop.

Prezentare:
500 ml.

Indicatii:
Concentratul de Afine, obtinut prin presare la rece, are un bogat continut in coloranti de natura glicozidica, taninuri, caroten vegetal, pectine, glucide si acizi organici, precum si vitaminele A,C, B, PP, E si saruri minerale.
Concentratul de Afine reprezinta, nu numai, o sursa extrem de bogata in vitaminele A si C, dar si in nutrienti precum flavonoide si antocianine, care ajuta la protejarea tesuturilor impotriva radicalilor liberi.

Actiune: Tonic, vitaminizant, digestiv si intaritor pentru organism.
Ajuta la protejarea tesuturilor impotriva radicalilor liberi si la mentinerea unei acuitati vizuale bune, pentru perioadele de suprasolicitare vizuala si intelectuala, mai ales pentru cei ce petrec foarte mult timp in fata calculatorului.

Administrare:
Adulti: 2 linguri (20 ml) de 3-4 ori / zi, la un pahar cu apa plata sau apa minerala;
Copii: 1 lingura (10 ml) de 2-3 ori / zi, la un pahar cu apa plata sau apa minerala;
*Fiecare lingura/doza (10 ml) contine: 2048 mg de concentrat de Afine cu pulpa.
Diluat, in proportie de 1:5 cu apa plata sau apa minerala, se obtine o bautura reconfortanta, aromata, balsamica si antiseptica.
Produsul nu contine zahar si poate fi folosit de persoanele care nu pot consuma produse indulcite cu zahar sau care tin o supraveghere stricta a indicelui glicemic.



229.00 lei
IN STOC