albeena laptisor de matca

Prospect SIROP MINERALE-CA-MG-VIT D3 INGERAS 200 ml DACIA PLANT

Descriere:

Calciu si magneziu sunt elemente indispensabile organismului, ele intervenind în procesele de crestere la copii, în special în formarea scheletului, motiv pentru care, în perioada copilariei, este necesar un aport suplimentar al acestor elemente.
Siropul de minerale pentru copii reprezinta o asociere de saruri de calciu si magneziu, usor absorbabile, provenite din surse naturale (alge marine calcaroase), cu vitamina D3, raportul Ca/Mg = 2:1 asigurând absorbtia optima a calciului în organism.

Actiuni
 mineralizanta, favorizeaza absorbtia intestinala a calciului si fixarea acestuia în oase, ajuta la consolidarea oaselor si a dintilor.

Indicatii
Se utilizeaza ca adjuvant în: perioada de crestere la copii, adolescenta, rahitism, hipocalcemie, carenta de magneziu, spasmofilie, tetanie, crampe musculare.

Contraindicatii
hipercalcemie, hiperparatiroidism, hipervitaminoza D, calciurie severa, litiaza urinara, insuficienta renala severa, metastaze osoase.

Precautii
La copii sau tinerii în tratament cu tetracicline, produsul se va administra la 3 ore dupa antibiotic. Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de hidrati de carbon corespunzator cantitatii de fructoza din sirop (5ml sirop contin 3,5 grame fructoza).

Administrare:

Copii si tineri între 9 si 18 ani: câte 10ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii între 3 si 8 ani: câte 5ml de sirop de 3 ori pe zi.
Copii sub 3 ani: dupa sfatul medicului.
Siropul se administreaza ca atare sau diluat în 100ml de ceai (1/2 de pahar), cu 30 minute înaintea mesei.



229.00 lei
IN STOC