albeena laptisor de matca

Prospect SIROP SANZYME 120 ml PHARCO PHARMACEUTICALS

Pret magazine: 24.29 lei
Pret remediu.ro:
21.12 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Compozitie:

O lingurita de sirop (5 ml) contine:
Papaina 80 mg, Pepsina 40 mg, Sanzyme 2000 10 mg

O lingura de sirop (15 ml) contine:
Papaina 240 mg, Pepsina 120 mg, Sanzyme 2000 30 mg

Proprietati:


SANZYME Sirop este o combinatie echilibrata de enzime digestive cu actiuni specifice, contribuind la realizarea unei digestii complete a componentelor alimentare (proteine, glucide, lipide si fibre vegetale).

SANZYME Sirop contine papaina si pepsina, doua enzime proteolitice, asociate cu Sanzyme 2000 (complex multienzimatic ce contine proteaze, amilaze, lipaze, celulaze si alte enzime). Toate aceste enzime actioneaza asupra alimentelor ajunse in tractul gastrointestinal, transformandu-le in componente usor digerabile si absorbabile.

Astfel, SANZYME Sirop poate fi utilizat atunci cand se urmareste realizarea unei digestii complete precum si in cazul deficitelor enzimatice (manifestate prin intoleranta la lipide, proteine sau glucide). Datorita formulei tampon, enzimele din SANZYME isi pastreaza eficienta in totalitate si nemodificata in timp.

In plus, formula fara alcool face ca SANZYME Sirop sa fie un produs sigur pentru administrarea la copii si in timpul sarcinii.

SANZYME Sirop este un supliment cu enzime pentru toate varstele, in special pentru persoanele cu digestie dificila, inclusiv in timpul sarcinii sau copii.

SANZYME Sirop este benefic in caz de scadere a apetitului si in cazul unor excese alimentare, contribuind la o buna digestie.

Mod de utilizare recomandat:


Sugari (pana la varsta de un an) : 8-15 picaturi de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.

Copii : o lingurita (5 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.

Adulti : o lingura (15 ml) de 3 ori pe zi in timpul sau imediat dupa mese.

 


229.00 lei
IN STOC