albeena laptisor de matca

Prospect SOLPADEINE, comprimate efervescente

Indicatii: Comprimatele efervescente Solpadeine sunt recomandate pentru ameliorarea durerilor care apar in reumatism , sciatica si lumbago. Sunt de asemenea recomandate pentru tratamentul durerilor de cap, migrenei, durerilor menstruale , in cazul luxatiilor, durerilor dentare, nevralgiilor, sinuzitei, durerilor de gat si febrei, precum si pentru ameliorarea simptomelor din raceli si gripa.

Compozitie: Fiecare comprimat efervescent contine paracetamol 500 mg, fosfat de codeina hemihidrat 8 mg si cofeina 30 mg. Ambalajul contine 12 comprimate efervescente.

Caracteristici: Comprimatele efervescente Solpadeine contin trei compusi activi: paracetamol- analgezic si antipiretic, fosfat de codeina - analgezic si cofeina, pentru ameliorarea puternica si rapida a durerii.

Contraindicatii: A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. Nu se administreaza in astm sau in crizele astmatice.
Avertismente/Precautii de utilizare: inainte de a lua Solpadeine cereti sfatul medicului daca: suferiti de afectiuni renale sau hepatice grave; sunteti insarcinata; vi s-au recomandat medicamente pentru stari depresive sau daca sunteti in tratament pentru probleme respiratorii; luati medicamente recomandate de medic pentru tratarea greturilor si vomei sau a concentratiei crescute de colesterol in sange. Comprimatele efervescente de Solpadeine pot produce somnolenta. Daca somnolenta este prezenta, nu conduceti vehicule sau nu manevrati masini si unelte.

Administrare: Comprimatele de Solpadeine se dizolva in apa. Adulti: A se administra 2 comprimate dizolvate intr-un pahar cu apa, de 1-4 ori pe zi, daca este necesar. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore sau nu se vor depasi 4 doze (8 comprimate) in 24 de ore. Copii( 7-12 ani): 1/2 comprimat pana la 1 comprimat, dizolvat intr-un pahar cu apa, de 1-4 ori pe zi. Administrarea nu se va repeta la un interval mai mic de 4 ore. A nu se depasi 4 comprimate in 24 de ore. Nu se recomanda copiilor sub varsta de 7 ani. Nu se va administra copiilor Solpadeine mai mult de 3 zile fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul, chiar daca nu va simtiti rau.

Efecte secundare: Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Codeina poate produce constipatie , greata, ameteli sau somnolenta, dar efectele secundare sunt foarte rare daca se respecta administrarea corecta a produsului. Consumul excesiv de ceai sau cafea concomitent cu administrarea de Solpadeine poate produce iritabilitate sau nervozitate. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite.
Data expirarii: Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii indicata pe ambalaj.

Conditii de pastrare: A se pastra la temperaturi sub 25 grade Celsius. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Producator: Smithkline Beecham
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4338 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!