albeena laptisor de matca

Prospect SUPERCRANBERRY - merisor canadian - 500mg 20cps DAMAR

Merisorul canadian contribuie la un aparat urinar sanatos
Ajuta la reducerea disconfortului acut si subit al sistemului urinar
Favorizeaza reducerea infectiilor bacteriene ale aparatului urinar
Contribuie la reducerea în volum a prostatei
Util în cazul pietrelor la rinichi si la nivelul vezicii urinare
Util în cazul infectiilor cu Helicobacter pylori


Preparatul contine CranRichPAC 4.5 40:1, un extract de foarte înalta calitate din fructe de merisor canadian, care ajuta la prevenirea fixarii bacteriilor, mai ales a Escherichia coli (responsabila adesea de infectiile cailor urinare) pe peretii uretrei si la nivelul aparatului urinar. Aceasta bacterie este cauza cea mai frecventa a infectiilor cailor urinare. Calitatea materiei prime utilizate si implicit continutul înalt de proantocianidine (PAC) este important mai ales în cazul unui disconfort acut si subit al sistemului urinar.
500 mg de extract CranRichPAC 4.5 40:1 corespund cu 20 g fructe proaspete de merisor canadian - Vaccinium macrocarpon, clasa de calitate A, recoltate în perioada cu cea mai mare concentratie de proantocianidine, benefice pentru sanatate. O capsula contine minim 22,5 mg proantocianidine (masurat cu metoda BL-DMAC), fiind vorba prin urmare, de cele mai concentrate fructe de merisor canadian de la Barny’s.
Cele mai noi studii stiintifice* confirma necesitatea unui concentrat de merisor canadian de calitate înalta si implicit a unei cantitati efective minime de PAC de 36 mg care trebuie administrata zilnic. Efectul merisorului canadian asupra cailor urinare depinde direct de doza administrata, iar o doza mai mare (minim 72 mg PAC) are un efect prelungit si în timpul somnului. Pentru un efect maxim, s-a tinut seama de aceste studii într-o schema de administrare de 7 zile a capsulelor SuperCranberry™ - merisor canadian.
Activitatea maxima a PAC este de sase ore dupa administrarea concentratului de merisor canadian, de aceea administrarea zilnica este împartita în doua doze. În cazul unui disconfort acut si subit al sistemului urinar, se administreaza în primele trei zile, câte 4 capsule (90 mg PAC) zilnic, în doua doze, apoi în urmatoarele zile, câte doua capsule zilnic (45 mg PAC). Daca în primele doua zile de administrare problemele nu înceteaza, apelati la un medic. Adresati-va unui medic, în cazul în care aveti febra, friguri, dureri de spate, sânge în urina, adica simptome de boala care necesita administrarea de antibiotice. În cazul tratamentului cu antibiotice, este bine ca acesta sa fie completat cu SuperCranberry™ - merisor canadian. Calitatea materiei prime utilizate si implicit continutul înalt de PAC (prontocianidine) sunt importante, mai ales în cazul unui disconfort subit si acut al aparatului urinar, unde efectul depinde direct de doza administrata.

MOD DE ADMINISTRARE

Adultii utilizeaza zilnic in primele trei zile: 2 capsule dimineata si 2 capsule seara, cu ½ h inainte de masa. In zilele 4 – 7 se administreaza 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, cu ½ h inainte de masa. In cazul unor dificultati moderate, la adulti se administreaza zilnic 1 capsula dimineata si 1 capsula seara, cu ½ h inainte de masa. In cazul unei administrari pe termen lung, se administreaza 1 capsula pe zi, cu ½ h inainte de masa. Copiii cu varste de peste 3 ani, 1 capsula zilnic.
SIGURANTA:

Merisorul canadian este foarte sigur si nu sunt cunoscute efecte secundare, cu exceptia unei actiuni usoare de subtiere a sangelui. De asemenea, merisorul canadian este considerat sigur in timpul sarcinii si alaptarii, atunci cand tratamentul cu antibiotice nu este posibil.

Totusi, este bine sa informati medicul asupra utilizarii acestui produs in cazul in care folositi medicamente care subtiaza sangele sau in cazul in care sunteti insarcinata. Infectiile tractului urinar in timpul sarcinii trebuie intotdeauna sa fie aduse la cunostinta medicului.

Este contraindicat copiilor in varsta de pana la 3 ani.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic



109.45 lei
LA COMANDA