albeena laptisor de matca

Prospect SUPLESSE 30 cps VITA CARE

Pret magazine: 33.21 lei
Pret remediu.ro:
28.88 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

Indicatii:

Produsul Suplesse este un supliment nutritional recomandat a se asocia cu dietele reductionale datorita asocierii unice a celor trei componente.

Extractul de Nopal (Oppuntia spp.) ce contine fibre naturale insolubile, de asemeni fiind o sursa de proteine, vitamine si minerale necesare organismului. Datorita continutului mare de fibre produsul este indicat sipersoanelor varstnice care prezinta alterari ale tranzitului intestinal si constipatie, deoacere fibrele stimuleaza peristaltismul intestinal.


Chitosanul este un amino-polizaharid extras din cochilii de crabi si creveti, stimuleaza arderile grasimilor si mobilizarea lor din depozitele adipoase fiind astfel eficient in cazurile de iperlipidemie, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza.

Asocierea cafeinei in aceasta formula unica intensifica efectul de scadere a greutatii promovat de Suplesse, prinstimularea proceselor metabolice, are efect lipolitic intensificand arderile grasimilor din depozitele adipoase si inhiba centrului foamei promovand senzatia de satietate.


Efectul tonic puternic al extractului de cafea verde se instaleaza prin eliberarea neurotransmitatorilor de tip stimulator asupra centrului nervos al satietatii.

Administrare:
Se recomanda a se administra: 1 cps x 2/zi, cu 30 minute inaintea meselor principale cu un pahar mare de apa.

» Atentionari speciale: A nu se lasa la indemana copiilor!

Femeilor insarcinate si care alapteaza trebuie sa aiba avizul medicului pentru a putea folosi acest produs nutritional. Nu se recomanda folosirea acestui produs inaintea varstei de 18 ani!

Ingrediente active:

Chitosan 200 mg
Nopal 200 mg
Extract de cafea verde 100 mg.



76.30 lei
LA COMANDA


28.88 lei
INDISPONIBIL