albeena laptisor de matca

Prospect TINEFCON 120 cpr SUN MEDIC

Cel mai nou preparat natural pentru psoriazis !

Tinefcon este un mono extract obtinut dintr-o planta numita Sphaeranthus indicus. Aceasta planta al carei nume în sanscrita se traduce prin “a îndeparta” a fost folosita în medicina Ayurvedica timp de peste o mie de ani pentru a ameliora o mare varietate de probleme de sanatate, de la febra, poliartrita reumatoida si pâna la diverse afectiuni ale pielii, fiind totodata folosita si ca sursa de hrana în vremuri de criza.

Deci, unde putem încadra Tinefcon în tot acest spectru larg de remedii pentru psoriazis? Tinefcon este similar cu tratamentele biologice deoarece actioneaza asupra psoriazisului de la interior spre exterior, afectând un anumit tip de celule imunitare (specific, acele celule care produc TNF-Alfa, mentionate anterior). Dar, spre deosebire de alte astfel de tratamente Tinefcon ofera aceste beneficii într-o formula complet naturala, la costuri relativ scazute, într-o forma compacta si usor de administrat, cu un risc minim de efecte secundare. Tinefcon poate fi utilizat împreuna cu tratamentele locale sau/si fototerapie, ca parte a unui program de tratament complet.

Probabil stiti deja cum arata si cum se manifesta psoriazisul. Dar pentru a întelege cum actioneaza Tinefcon este important sa întelegeti cât mai bine ce este psoriazisul si modul în care acesta afecteaza organismul.

Deoarece simptomele psoriazisului apar pe piele, multa lume îsi închipuie ca acesta este o boala de piele. Dar adevaratele cauze sunt mult mai profunde. Psoriazisul este de fapt o afectiune autoimuna, ceea ce înseamna ca debutul sau se produce la nivelul sistemului imun.

Prezentare:

Flacon 120 comprimate

Porneste acum pe calea spre o piele sanatoasa folosind un tratament natural, usor si eficient!
Tinefcon este un supliment nutritiv sub forma de tablete, realizat din ingrediente naturale, extracte de planta, eficient pentru recapatarea sanatatii pielii.
Tinefcon a fost testat clinic si prezentat dermatologilor din întreaga lume.

6 motive pentru care ar trebui sa încercati Tinefcon :
– Este un remediu natural, puternic si inovator
- Este lipsit de riscuri si nu este toxic
- Este usor de administrat fiind sub forma de tablete
- S-au obtinut rezultate excelente la testele clinice
- Este produs conform celor mai inalte standarde de calitate
- Va scapa de neplacerea folosirii cremelor

Administrare:
Cate 2 comprimate Tinefcon de doua ori pe zi , dimineata si seara , preferabil dupa masa.
Produs exclusiv pentru adulti . Contraindicat copiilor sub 12 ani , femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu afectiuni hepatice severe.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!