albeena laptisor de matca

Prospect TRUSA „HAPCIU” - fost RĂCEALĂ ŞI GRIPĂ 1 trusa FARES TRADING

Aceasta trusa  asigura tratamentul complet al infectiilor de cai respiratorii printr-un complex de preparate naturale din plante medicinale lipsite de efecte secundare.

            Abordarea se face pe doua directii, tratamentul de baza - antiinfectios, antiinflamator, si cel simptomatic - antifebril, antialgic, decongestiv, antitusiv  care se adreseaza  intregului  tablou de manifestari intalnite in infectiile respiratorii.

            Trusa ofera posibilitatea unui tratament flexibil si personalizat functie de necesitatile fiecarui pacient, nefiind nevoie sa se administreze în mod obligatoriu toate preparatele simultan, ci se pot alege doar cele necesare conform evolutiei bolii la fiecare persoana în parte.


            Prin tratamentul de baza este vizat efectul antiinfectios care actioneaza asupra agentilor cauzatori (bacterii, virusuri) si efectul antiinflamator asupra primelor modificari care apar la nivelul mucoaselor datorita invaziei microbiene.  La acestea se adauga actiunea de imunostimulare care activeaza mecanismele naturale de aparare ale organismului.

            La tratamentul de fond este obligatoriu sa apeleze toti pacientii, inca de la aparitia primelor manifestari ale bolii.
            Tratamentul simptomatic vizeaza manifestarile cele mai suparatoare dintr-o raceala: febra, congestia nazala, tusea, durerile de gât, însotite de apatie, somnolenta, dureri musculare.
            Dintre preparatele dedicate combaterii simptomelor se aleg doar cele necesare fiecarui pacient, în functie de manifestarile dezvoltate de acesta.

TRATAMENTUL DE BAZA

ELIMINA DISCONFORTUL RESPIRATOR (fost ANTIINFLAMATOR si ANTIINFECÅ¢IOS)

Capsule, Tinctura si Ceai
Pentru acest tratament trusa contine 3 tipuri de produse: ceai, capsule si tinctura. O data cu instalarea bolii, se administreaza, in functie de preferinte unul dintre cele trei produse. In formele mai severe, pentru un efect forte, recomandam utilizarea simultana a celor trei preparate.

TRATAMENTUL SIMPTOMELOR

FEBRA

SUDORIFIC (fost SCADE FEBRA)

Lotiune pentru frectie si Ceai

Febra însotita sau nu de dureri musculare, stari de oboseala generala, dureri musculare.

 
CONGESTIA NAZALA

UÅžUREAZA RESPIRAÅ¢IA

Inhalant cu uleiuri esentiale

Inflamatii acute sau cronice ale cailor respiratorii superioare, sinuzita.

DURERI DE GÂT

PLANTUSIN – Comprimate


Dureri de gât, afectiuni ale cailor respiratorii: tuse, bronsita, raceala, gripa

TUSE

PLANTUSIN – Sirop cu miere si tinctura de propolis

Bronsite acute si cronice, laringite, traheite acute si cronice, catar respirator

EVALUAREA EFICIENÅ¢EI:

            Au fost tratati peste 100 de pacienti cu varste cuprinse intre 4 si 89 de ani suferind de viroze respiratorii, rinofaringite, adenoamigdalite, laringo-traheite, sinuzita subacuta, bronsite acute, subacute si cronice, pneumonie interstitiala, pacienti varstnici cu afectiuni cronice ale aparatului respirator, la care administrarea s-a facut  atat curativ cat si profilactic.

            S-a constatat o eficienta de 80% a terapiei cu produsele din trusa pentru Raceala si gripa in combinatii personalizate, adica 80% dintre pacienti nu au mai necesitat asocierea de medicamente alopate in tratarea afectiunilor respiratorii.
OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-20%
7 ,80 LEI
9,81

-20%
24 ,00 LEI
30,05

-20%
6 ,85 LEI
8,57

-20%
23 ,60 LEI
29,52

-20%
54 ,20 LEI
67,79

-20%
23 ,66 LEI
29,58

-20%
27 ,32 LEI
34,15

-9%
42 ,21 LEI
46,39

-9%
28 ,79 LEI
31,64
» Mai sunt inca 4337 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!