albeena laptisor de matca

Prospect ULEI BIO DE ROSA MOSQUETA 50 ml NATURA MONDE

Indicatii:

Un ulei pretios datorita compozitiei sale, uleiul de Rosa Mosqueta este constituit in proportie de peste 80% din acizi grasi esentiali care ajuta la regenerarea epidermei si a pielii. Uleiul de rosa mosqueta este recunoscut ca fiind un puternic antioxidant care, folosit cu regularitate ajuta la atenuarea ridurilor si la prevenirea imbatranirii tenului.

Numeroase studii clinice au demonstrat eficacitatea acestui ulei utilizat in mod constant in tratarea ridurilor, a vergeturilor superficiale, a petelor si a cicatricelor.

Este un ulei antirid ce ajuta la regenerarea epidermei precum si la mentinerea elasticitatii tenului. Se recomanda pentru tenul uscat deoarece asigura o hidratare corespunzatoare.

Mod de utilizare:

Se aplica pe tenul curat sau pe zonele cu probleme de preferinta seara si se maseaza. Se poate utiliza si pentru prepararea cremelor homemade.
Uleiul de rosa mosqueta se poate incorpora si in cremele facute in casa pentru tratarea vergeturilor, a cicatricilor,a petelor alaturi de alte uleiuri si unturi( de shea, de cacao,etc).

Ingrediente:


Musk rose* (Rosa aff. Rubiginosa L/Rosa canina).
* 100%din ingrediente sunt de origine biologica


229.00 lei
IN STOC