albeena laptisor de matca

Prospect ULEI BORAGO 50ml NATURA MONDE


Uleiul de borago este un ulei bogat in acizi grasi esentiali si este o adevarata cura de tinerete pentru epidermele delicate si fragile. Poseda proprietati notabile de regenerare si antirid. Întârzie aparitia ridurilor si previne pierderea fermitatii pielii. Restaureaza elasticitatea si tonicitatea tenului, este o adevarata cura de întinerire.

Uleiul de borago bio are o ridicata concentratie de acid linolenic care ajuta la reglarea functiilor vitale cutanate si aduce multe beneficii la nivelul epidermii.

PROPRIETATI:
hidrateaza epiderma, regenereaza pielea, restaureaza elasticitatea,reda tonicitatea tenului, întarzie aparitia ridurilor, previne pierderea fermitatii pielii, cicatrizant, regenerant al tesuturilor cutanate, împiedica dezvoltarea eczemelor

Uleiul de borago este recomandat pentru pielea uscata, ridata,matura,fragila, par uscat cu varfuri despicate, vergeturi,dermatita atopica, unghii fragile.

RECOMANDARI:

    * se poate utiliza ca atare, nediluat pe piele
    * ca ingredient inclus în diverse compozitii cosmetice în concentratie regulara de 5-90%
    * ca ingredient în creme sau lotiuni la faza uleioasa
    * în unguente pentru tratarea vergeturilor
    * în masti de ten în proportii dorite sau conform retetei
    * ca ingredient pentru compozitii reparatoare cutanate, cictarizante
    * ca baza pentru masaj corporal revitalizant
    * ca ingredient în compozitii pentru îngrijirea si întarirea unghiilor
    * încorporat în masti pentru parul casat, uscat
    * pentru masaj facial poate fi aplicat simplu sau combinat cu alte uleiuri esentiale si vegetale pentru a reda tonusul si frumusetea pielii


229.00 lei
IN STOC