albeena laptisor de matca

Prospect Ulei de Centella Asiatica 50ml ELEMENTAL

Pret magazine: 18.55 lei
Pret remediu.ro:
16.13 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Planta este originara din India unde este denumita Gotu Kola si în insulele tropicale din Oceanul Indian si creste în salbaticie în locuri umede, mlastinoase si întunecoase.
În India Centella este denumita "iarba tigrului" datorita faptului ca tigrii Bengal au fost deseori observati ca se rostogolesc în zonele unde creste planta imediat dupa ce s-au ranit în lupte.
În Madagascar au fost începute studiile proprietatilor terapeutice si a constituentilor plantei, în special datorita continutului ridicat în compusi triterpenici.
Doua dintre componentele cele mai importante din punct de vedere terapeutic sunt acidul madecassosid si madecassic, acestea fiind numite dupa insula Madagascar.

Este una dintre cele mai importante ierburi în medicina Ayurvedica.

Extractul sau maceratul plantei aduce beneficii tesuturilor deteriorate si a problemelor venoase sau circulatorii în special si îmbunatateste fluxul sanguin. S-au constat rezultate notabile în vindecarea pielii afectate de crapaturi, rani de diverse origini, arsuri si în cicatrizarea corecta a tesuturilor.

Metoda de obtinere: prin macerarea partilor aeriene ale plantei proaspete în ulei vegetal de floarea soarelui rafinat

Zona geografica de provenienta: Madagascar

Prezentare: lichid clar, culoare galbuie, vâscozitate medie, miros fin caracteristic

Componenti principali: acizi grasi, asiaticoside, madecassoside, brahmoside, brahminoside, campesterol, stigmasterol, sitosterol, elemente volatile

Date tehnice LOT: VE4226

Ingrediente: helianthus annuus seed oil, centella asiatica extract

Proprietati

Recomandari

In cosmetica

Combinatii recomandate



229.00 lei
IN STOC