albeena laptisor de matca

Prospect Ulei de Cocos BIO, virgin 100gr ELEMENTAL

Pret magazine: 11.67 lei
Pret remediu.ro:
10.15 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Uleiul de cocos este extrem de pretios si multilateral folosit pentru piele, buze, ten sau scalp. Se absoarbe rapid, lasa pielea matasoasa, este noniritant, potrivit si pe pielea copiilor. Parfumat fin exotic.

Palmierul de cocos sau cocotierul este un arbore tropical care creste în înaltime pâna la 30 m, are frunzele lungi, penate, de 4-5 m lungime si produce fructe tot anul. Nucile de cocos ajunse la maturitate sunt decojite, pulpa alba este apoi taiata în bucati mai mici care se pun la uscat pentru ca o parte din apa sa se evapore.

Dupa uscare bucatile de nuca de cocos sunt trecute printr-o presa, proces în care grasimea este separata de pulpa. Uleiul obtinut este colectat într-un vas din care este pompat printr-o serie de materiale textile care-l filtreaza, rezultând un ulei limpede, fara impuritati, care pastreaza cele mai multe elemente ale fructului de cocotier.

Metoda de obtinere: obtinut prin prima presare la rece

Zona geografica de provenienta: Filipine

Prezentare: lichid translucent usor tulbure la peste 24°C, se solidifica sub aceasta temperatura si devine alb. Prezinta miros specific, agreabil.

Proprietati ulei de cocos

Recomandari ulei de cocos

In cosmetica

Combinatii recomandate



229.00 lei
IN STOC