albeena laptisor de matca

Prospect ULEI DIN FICAT DE COD PENTRU COPII 240ml LYSI

Pret magazine: 113.51 lei
Pret remediu.ro:
98.70 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17

Indicatii:

Pentru Creier, Oase si Ochi sanatosi!
Noul ulei de peste de la Lysi, Children's Cod Liver Oil, special pentru copii, poate fi administrat inca din primele luni de viata.

Aceasta este perioada in care carenta de acizi grasi Omega 3 DHA si de vitamina D este cea mai periculoasa, fiind o etapa esentiala in formarea creierului si a oaselor, dar preparatele clasice din ulei de peste nu erau suportate de copii la aceste varste fragede.

Lysi a rezolvat insa aceasta problema si ofera acum un nou produs special, uleiul din ficat de cod pentru copii, imbogatit cu DHA si vitamina D, care este suportat perfect de catre copii, indiferent de varsta, si cumuleaza beneficiile vitaminei D si ale Omega 3.

Este un produs natural realizat dintr-un amestec optim de ulei din ficat de cod si ulei de ton cu vitaminele A, D si E, vital pentru cresterea si dezvoltarea armonioasa si viguroasa a copiilor, care de-acum se gaseste si in Romania.

ULEIUL DIN FICAT DE COD PENTRU COPII este sursa ideala de vitamina D (18,4 µg/10ml).
Vitamina D, vitamina antirahitica, previne si vindeca rahitismul, mentine echilibrul dintre calciu si fosfor, favorizând asimilarea si fixarea acestora în oase, chiar si numai pe baza unei diete adecvate; ea actioneaza mai eficient împreuna cu vitamina A, prezenta în valorosul ulei.

Cantitatea crescuta de Omega-3 de tip DHA (acid docosahexaenoic, 1,3 g/10ml) din acest ulei special creat pentru copii, favorizeaza dezvoltarea creierului înca din perioada neonatala, hraneste celula nervoasa, contribuie pe termen lung la îmbunatatirea functiei cognitive a copiilor, la dezvoltarea atentiei si a capacitatii de concentrare, la stabilizarea dispozitiei, rezistenta la efort fizic si la stres, diminuarea manifestarilor extreme, având efecte benefice chiar în ADHD (deficit de atentie si hiperactivitate).

Acizii grasi Omega-3 DHA sunt esentiali organismului uman deoarece se gasesc în circa 60% din lipidele din creier, în retina si în membranele tuturor celulelor, dar organismul nu îi poate produce. De aceea, ei trebuie suplimentati prin dieta sau prin suplimente nutritive de calitate superioara.  Pestisorul Thori ‚Codul istet’ recomanda: "Uleiul de peste face copilul destept si viguros".

Ingrediente: Ulei din ficat de cod obtinut la rece, Ulei de ton, Vitamina E.

Doza zilnica recomandata:

Copii intre 0-12 luni: 3-4 picaturi

Copii intre 1-10 ani: 1 lingurita - 5ml

Copii de la 11 ani in sus: 1 lingura - 10ml

Informatii nutritionale pentru 10 ml:

Energie 340 kJ (80 kcal); Proteine 0 g, Carbohidrati 0 g; Grasimi 9,2 g;

*Grasimi saturate 1,8 g

*Grasimi monosaturate 4,0 g

*Grasimi polinesaturate: 3,4 g

Omega-3: 2,7 g: EPA = 0,7 g + DHA = 1,3 g + alte grasimi

Vitamina A 275 microgr. (915 UI)

Vitamina D 18,4 microgr. (736 UI)

Vitamina E 9,2 mg (13.7 UI)



229.00 lei
IN STOC