albeena laptisor de matca

Prospect ULEI ESENTIAL MELISSA 10 ml FARES TRADING

Pret magazine: 12.74 lei
Pret remediu.ro:
11.08 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate: 0765 68 17 17
Melissa officinalis

Ingrediente:


Ulei esential de melissa (Melissa officinalis), care contine: citronelol, geraniol linalool, citral, citronelal, acetat de geranil, cariofilen.

Melissa sau roinita (Melissa officinalis) este o planta mediteraneana care a fost adusa de romani în provincia Britania. Ea are flori galbene, foarte iubite de albine. De altfel, numele sau este derivat din numele latin al mierii, iar în limba greaca semnifica de asemenea miere de albine.
În mitologia greaca exista o povestire conform careia albinele l-au hranit pe Zeus când era copilas cu miere, în timpul când mama sa zeita pamântului Gheea îl ascundea de sotul sau, zeul Chronos. Într-adevar, mierea de roinita este delicioasa, si este foarte posibil ca aceasta sa fi fost nectarul, hrana privilegiata a zeilor olimpieni.
Melissa, cunoscuta si sub numele de "Balsam de Lamâie" (Lemon Balm) este numita de evrei Bal-Smin ceea ce înseamna "Regele uleiurilor".
În secolul al XIV-lea, calugaritele franceze din Ordinul Carmelitelor au folosit melissa împreuna cu alte plante la prepararea unei ape tonice, iar în Anglia elisabetana a fost folosita la aromatizarea vinului.

Utilizare pentru trup si suflet:

Uleiul de melissa induce o stare placuta de liniste, destinde tensiunile psihice acumulate dupa o zi solicitanta si permite instalarea unui somn odihnitor.

Melissa este utila persoanelor hipersensibile si celor care îsi exprima emotiile pregnant. Efectul sau calmant, linistitor, înaltator ajuta la o abordare pozitiva a vietii si va va usura calea spre gasirea modalitatilor de exprimare a personalitatii, spre relaxare si spre bucuria de a trai.

Mod de întrebuintare:
Uz extern, utilizând candela, masajul, inhalatii sau în apa de baie.

Prezentare:

Sticluta a 10 ml.


229.00 lei
IN STOC