albeena laptisor de matca

Prospect ULEI VIRGIN DE NUCA DE COCOS 454ml ORGANIKA

Uleiul de cocos este semi-solid pana la temperatura de 25 de grade dupa care devine lichid.
Bogat in potasiu, fier, magneziu, fosfor, cupru, zinc, vitaminele A si E.
Bogat in grasimi saturate, indispensabile organismului uman, cu atat mai mult cele continute in uleiul din nuca de cocos, care au o natura particulara. Ele sunt compuse din acid lauric (45%), acest acid gras cu lant mediu fiind, ca si laptele matern, extraordinar de benefic pentru metabolismul nostru.

COMPOZITIE:

Ulei virgin organic de nuca de cocos (continand 6,2 g de lanturi medii de trigliceride la 10 g de portie).
Nu contine  produse lactate, oua, agenti de conservare artificiali, coloranti, indulcitori artificiali, fermenti, grau, soia, gluten sau porumb.
Informatii despre substante alergene: acest produs contine nuci de cocos.

ADMINISTRARE:

Ori de cate ori se doreste, atat in loc de unt cat si pentru a prepara mancarea, inlocuind uleiurile pentru gatit sau untura. NOTA: Pentru gatit sau prajituri, se poate folosi mai economic uleiul pur din nuca de cocos dezodorizat.
Poate fi administrat si terapeutic: 2-3 linguri de 2-3 ori pe zi.
Se recomanda si femeilor insarcinate si celor care alapteaza
Uleiul de cocos este benefic pentru:
Sistem imunitar: ne protejeaza contra bacteriilor, virusurilor, fungilor cum ar fi Candida (contine acid caprilic) si protozoarelor.
Ulcer gastro-duodenal:  previne si calmeaza inflamatiile tubului digestiv. Este benefic in cazul ulcerului gastric, acidul lauric fiind singurul acid gras ce poate distruge Heliobacter pylori. Uleiul mai poate fi util si persoanelor suferind de maladia Crohn.
Reglare glicemie: contribuie la stabilizarea glicemiei.
Prostata: impiedica transformarea testosteronului in DHT.(dihidrotestosteron), proces ce ar favoriza puternic inflamarea prostatei.
Scadere in greutate: uleiul din nuca de cocos contine cu 10% mai putine calorii decat alte grasimi,
iar acizii sai produc mai multa energie prin arderea mai multor calorii si induc astfel o stocare mai mica a grasimilor. De aceea uleiul din nuca de cocos este bun nu numai pentru scaderea in greutate dar si pentru obtinerea unei vitalitati sporite.
Psoriasis, eczeme si infectii fungice ale pielii: acizii grasi din uleiul din nuca de cocos lupta impotriva proceselor inflamatorii avand proprietati purificatoare. Va puteti deci ingrijii cu incredere sanatatea pielii consumand acest ulei si aplicandu-l si local pe piele inclusiv pe pielea de pe fata si gat.
 



229.00 lei
IN STOC