albeena laptisor de matca

Prospect URISAN FORTE 10 dz SUN MEDIC

Indicatii:

Cea mai concentrata forma de extract de afine rosii 300 mg (cu un continut de 20% proantocianide), în combinatie cu ulei de neem, o formula care s-a dovedit eficienta si foarte bine tolerata, chiar în utilizarea pe termen lung, pentru profilaxia si tratamentul infectiilor si inflamatiilor urinare.

Într-o lume în care medicamentele de sinteza au atins apogeul, unde în unele cazuri efectele adverse, din pacate, le depasesc pe cele benefice, terapia alternativa, bazata pe medicatie naturala, nu poate fi decât benefica. Se spune ca daca am aduna si pune cap la cap toate informatiile cuprinse în medicina traditionala (indiana, azteca, chineza), am gasi remedii pentru toate afectiunile existente.

Urisan forte este un produs natural pe baza de extract de afine rosii, având cea mai mare concentratie de proantocianide, fapt care-l face sa fie un produs deosebit de eficient în infectiile si inflamatiile urinare.

Urisan forte este produs la cele mai înalte standarde de calitate si puritate, pentru a asigura pacientilor o eficienta clinica deosebita.

La începutul secolului XX s-a constatat ca femeile din triburile indiene din America de Nord, care utilizau frecvent afinele pentru a se trata de diverse afectiuni, faceau mai putine infectii urinare decât restul femeilor din America. Pe baza acestor observatii empirice a început sa fie studiata compozitia extractului de afine pentru a determina mecanismul prin care afinele pot ajuta la vindecarea si prevenirea infectiilor urinare. Astfel studiile recente au aratat ca acestea au în compozitie numeroase substante active, dintre care cele mai importante pentru tractul urinar sunt proantocianidele (PAC)

Proantocianidele din compozitia Urisan inhiba adeziunea fimbriilor bacteriene de epiteliul tractului urinar. Acestea ne mai putând adera de tractul urinar, nu se mai pot multiplica si sunt ”spalate” de pe suprafata epiteliului urinar. Aceasta actiune se manifesta în special asupra tulpinilor de Escherichia Coli, bacterii care sunt responsabile de peste 85% din infectiile urinare.

Unul din avantajele majore al produsului Urisan este faptul ca actioneaza atât pe tulpinile de Escherichia Coli sensibile la antibiotice, dar si pe cele rezistente. Efectul antiadeziv dureaza pâna la 10 ore de la administrare, astfel fiind suficienta administarea unei singure capsule/zi, pe termen lung, în profilaxia infectiilor si inflamatiilor urinare, fapt ce duce la o complianta deosebita din partea pacientilor.

Mod de administrare:

Dizolvati un plic de Urisan Forte intr-un pahar cu apa. Se obtine o bautura delicioase cu gust de afine.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!