albeena laptisor de matca

Prospect VENOTONIK 250ML DOPPELHERZ


Puterea celor doua inimi!


  • Pentru  imbunatatirea  circulatiei periferice!
  • Ateneaza durerile cauzate de trombozele cauzate de vene ( varice)!
  • Pentru intarirea peretilor venosi si prevenirea aparitiei varicelor!
  • Contine 10 ingrediente active: Vitamina B1,vitamina B6, Vitamina B2, sirop concentrat afine,sirop concentrat de coacaze negre, extract  de sâmburi de struguri, concentrat de vin rosu, extract de afine, extract de ghimpe (Ruscus aculeatus) ,extract de Aronia

Combinatia substantelor din extract de ghimpe (Ruscus aculeatus) si din Aronia arbutifolia stimuleaza contractia si asigura stabilitatea peretilor venelor prevenind aparitia varicelor

Extractul de coacaze are ca efect principal imbunatatirea microcirculatiei care are ca urmare diminuarea durerilor persoanelor care sufera de artrita. Studii stiintifice au aratat ca retentia de lichide, varicele, leziunile superficiale cum sunt vanataile, hemoroizii, toate aceste probleme de sanatate au putut fi ameliorate prin administrarea de extract de coacaze.

Aronia, arbutfolia, un alt component natural din compozitia Venotonikului are o valuare anti-oxidativa foarte importanta, cu o capacitate crescuta de a neutraliza radicalii liberi care pot dauna celulelor organismului si care pot duce la imbatrinirea prematura a celulelor. Extractul din  Aronia arbutifolia conÅ£ine, de asemenea, o cantitate mare de vitamina K, vitamina C si flavonoide. Vitamina K asigura o buna coagulare a sangelui.
Restul vitaminelor, precum nicotinamida, riboflavina si piridoxina sunt componente de baza ale enzimelor celulare, asigurand un metabolism optim. In special piridoxina este importanta pentru vene, deoarece  intervine in metabolismul hemoglobinei, care are un rol esential in transportul oxigenului. In asociere cu vitamina K, aceasta asigura buna circulatie a sangelui si impiedica aparitia tulburarilor de circulatie periferice( maini si picioare reci).

Compozitia suplimentului alimentar Venotonik de la  Doppelherz®  a fost aleasa cu multa grija. Combinatia vitaminelor si a extractelor de plante asigura sanatatea venelor si ofera protectie contra presiunii crescute de la nivel periferic, imbunatattind simtitor circulatia venoasa si prevenind aparitia complicatiilor de tipul varicelor.

100 ml contin urmatoarele substante: suc concentrat de afine, suc concentrat de coacaze, concentrat de vin rosu, extract de afine, sorbat de potasiu, apa purificata, extract de ghimpe (Ruscus aculeatus), extract din Aronia arbutifolia, pudra de samburi de struguri, nicotinamida, sorbitol, vanilina, acesulfam K, riboflavina, piridoxina, zaharina, acid lactic.

Doza administrata zilnic contine
18 mg nicotinamida 
3 mg vitamina B6 
3 mg riboflavina 
1,2 g sirop concentrat afine 
0,6 g sirop concentrat coacaze 
30 mg extract samburi de struguri 
0,6 g  concentrat de vin rosu 
0,18 g extract de afine  
48 mg extract de ghimpe (Ruscus aculeatus)  
42 mg extract de Aronia arbutifolia   

Mod de administrare:
Doza recomandata este de 20 ml de trei ori pe zi.

Atentionare: contine sorbitol, un substituent al zaharului. În cazul unei administrari necorespunzatoare, exista riscul aparitiei reactiilor adverse.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!