albeena laptisor de matca

Prospect XL-S MEDICAL FAT BINDER 60 cpr HIPOCRATE

DESCRIERE :

XL-S Medical Fat Binder cu vitamine reduce cu pana la 27% absorbtia caloriilor provenite din grasimi alimentare fara efecte secundare.
XL-S Medical Fat Binder cu vitamine contine Litramine™, un complex de fibre omologate, dovedit clinic ca inglobeaza grasimile, fiind derivat dintr-o sursa naturala si organica, imbogatita cu vitaminele liposolubile A, D si E. Este un instrument eficace pentru pierderea si controlul greutatii, atunci cand este asociat cu o dieta saraca in calorii si activitate fizica regulata.

MOD DE ACTIUNE :

Substanta unica Litramine™ din XL-S Medical Fat Binder elibereaza in stomac fibre non-solubile. Grasimea din alimente este inglobata de fibrele non-solubile din Litramine™ pentru a forma complexul fibre-grasimi. In acelasi timp, se elibereaza vitaminele A, D si E, care sunt absorbite in organism. Insa complexul fibre-grasimi este prea mare pentru a fi absorbit de organism. Grasimile neabsorbite de organism (complexul fibre-grasimi) sunt eliminate natural prin scaun.

INGREDIENTE:

Litramine™, celuloza microcristalina, tri-fosfat de calciu, clorofilina, stearat de magneziu, vitamina A acetat (retinol), vitamina D3 (colecalciferol) si vitamina E-acetat (alfa-tocoferol);

Recomandare :

XL-S Medical Fat Binder este recomandat tuturor persoanelor supraponderale sau obeze, care constientizeaza ca o dieta bogata in grasimi are impact negativ asupra greutatii, dar au dificultati in a controla cantitatea de grasime ingerata la fiecare masa.
Nu este recomandat copiilor sub 12 ani, persoanelor gravide sau mamelor care alapteaza.

MOD DE INTREBUINTARE:

Se iau 1-3 comprimate cu un pahar de lichid, imediat dupa masa.



163.57 lei
LA COMANDA


0.53 lei
LA COMANDA