albeena laptisor de matca

Prospect ZHEO-SALICIL 50 cps HERBAGETICA

Indicatii:

Zheosalicil este un produs revolutionar, pe baza de scoarta de salcie, cu actiune febrifuga, vasodilatatoare, antiagreganta plachetara si antiinflamatoare similara aspirinei, dar fara efectele secundare ale acesteia. Produsul contine atat extract de scoarta de salcie, cu 25% salicilati, cat si scoarta de salcie integrala, ceea ce ii da o actiune deosebit de intensa, el fiind foarte bogat in principii active, simultan pastrand insa si proprietatile naturale originare ale plantei. Iata cateva elemente privind administrarea acestui produs:

Acțiuni:

febrifug, antiinflamator general, antiinflamator articular, calmant al durerii, impiedica formarea trombilor, stimulent imunitar, sudorific, depurativ, astringent, antibacterian, antireumatic.
Conținutul de zeolit, conferă acestui produs și valențe antiinfecțioase, precum și stimulente imunitare.

Administrare:

    * stari febrile de intensitate medie care apar in viroze gripale, cistita, nefrita, infectii digestive, abcese dentare – se ia cate o capsula la 4-6 ore, pentru ameliorarea simptomelor.
    * stari gripale, pneumonii, bronsite cu febra ridicata – se ia cate o capsula la 2-4 ore
    * dureri de cap, dureri articulare si musculare (inclusiv cele asociate reumatismului, infectiilor) – se iau ocazional 1-2 capsule o dată.
    * dureri menstruale – se iau 2-4 capsule pe zi, cu putina apa calda. Se asociaza foarte bine cu Harapagophytum procumbens, precum si cu produsul ZHEO-HORMONAL.
    * crize reumatice recidivante – se administrează câte 3-4 capsule pe zi, în cure de două săptămâni, corelate cu schimbările condiÈ›iilor atmosferice (în sensul răcirii, apariÈ›iei precipitaÈ›iilor). Se asociază cu produsele Zheo-shark È™i Cartilaj de rechin.
    * tromboze recidivante – se iau 3 capsule pe zi în cure de 60 de zile. Se asociază cu ALOE FEROX.

Precauții și contraindicații:

Contraindicat persoanelor sensibile la aspirină, precum È™i femeilor însărcinate È™i care alăptează.
A se administra cu prudență în cazul tulburărilor de coagulare a sângelui, afecÈ›iunilor renale È™i hepatice severe, ulcerului gastro-duodenal.

Observatii

Administrat in dozele stabilite, acest produs, spre deosebire de aspirină (acidul acetilsalicilic obtinut pe cale chimica) nu deprima sistemul imunitar (are chiar actiune de stimulare a imunitatii), nu predispune la hemoragii sau la afectiuni gastrice. Mai mult, datorită zeolitului din componenta sa, are efecte gastroprotectoare, antivirale (inclusiv asupra virusilor gripali), antibacteriene si detoxifiante.

OFERTE PROMOTIONALE VALABILE ASTAZI

-50%
8 ,80 LEI
17,61

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
10 ,87 LEI
21,75

-50%
13 ,87 LEI
27,74

-50%
60 ,80 LEI
121,60

-50%
44 ,50 LEI
89,00

-30%
14 ,45 LEI
20,65

-25%
13 ,00 LEI
17,35

-25%
5 ,04 LEI
6,72
» Mai sunt inca 3 oferte active. Vezi toate ofertele promo de astazi!