Actionati si ganditi ca un lider 1buc EDITURA NICULESCU

Producator: EDITURA NICULESCU
Brand: EDITURA NICULESCU
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 28.88 lei
Pret remediu.ro:
25.11 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 5% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Descriere:

În această carte, Herminia Ibarra evită concepţiile convenţionale legate de conducere în afaceri. Ea ţine seama de contextul în permanentă schimbare în care trăim şi ne oferă o carte practică şi orientată spre acţiune, abordând teme precum conducerea, identitatea şi schimbarea. Această carte este o lectură obligatorie pentru cei care vor să devină lideri.”
SUSAN P. PETERS,
vicepreşedinte,
Resurse Umane, GE

„Acţionaţi şi gândiţi ca un lider oferă sfaturi practice şi utile privind modul în care ar trebui să atingem cel mai greu obiectiv: să ne schimbăm pe noi înşine. ”
LINDA A. HILL,
profesor de Administrarea Afacerilor,
Harvard Business School

„Această carte este scrisă inteligent, stimulând gândirea celor ce vor cu adevărat să iasă în evidenţă şi să acţioneze în calitate de lideri, lucruri de care nu credeau că sunt capabili până acum. ”
PAUL POLMAN,
director general, Unilever

„Pentru a fi un lider mai bun, trebuie mai întâi «să acţionaţi, şi apoi să gândiţi». Citiţi această carte pentru a descoperi viziunea modernă şi originală a autoarei despre ce înseamnă un lider de succes. ”
CHARLOTTE BEERS,
fost director general, Ogilvy & Mather

Autor: Herminia Ibarra

 

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Actionati si ganditi ca un lider de la EDITURA NICULESCU are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 25.11 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Carti si cadouri si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Actionati si ganditi ca un lider 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la EDITURA NICULESCU ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.