Adevarul despre alimentatie, dr. virginia faur i.005 1buc FAVISAN

Producator: FAVISAN
Brand: FAVISAN
Forma prezentare: solid, 1 buc
Pret magazine: 30.84 lei
Pret remediu.ro:
26.82 lei
IN STOC
TVA: 5% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Cititorule,

Îmi indrept gandul spre tine si mintea imi spune ca s-ar putea sa ai dreptate. Cand te-ai imbolnavit nu stii, cum sa te smulgi din suferinta iti este cu neputinta sa intelegi, necunoscand multe din tainele corpului tau. Medicii spun...
În era medicamentelor si a transplanturilor de organe se vorbeste, cu tot mai multa apasare, despre descoperirea genomului ca etapa in care vei sti ce boli iti sunt harazite in urmatorii 10 ani. Pana atunci, insa, stiinta ne ajuta prea putin sa cunoastem cauzele suferintei de azi si nu ne prea ofera cuvenite remedii. Pare o ingratitudine ca, intr-o asemenea atmosfera de confuzie, sa invoci coordonata spirituala in ecuatia existentei, nu-i asa?!
Sufletul imi spune, insa, ca exista un mare adevar in simtirea ta, pe care, fara sa vrei, il ignori, sau poate ca nu l-ai perceput inca. Este medicul tacut din tine, ale carui limite tind spre infinit pentru ca infinit este Cel Ce Ne-a Creat. De ce ar fi mai important medicul din afara ta? De ce nu-l pretuiesti pe cel cu care te-a inzestrat Bunul Dumnezeu? Este imunitatea, sistemul natural de aparare al fiecaruia, vocea launtrica, echilibrul si masura in toate. Vai, de cate ori ii nesocotim avertismentele, ba chiar ii adresam sudalmi in numele unui adevar pierdut, apoi cautat si redobandit, intrucatva, in afara noastra! El tace si sufera, ne mangaie in loc sa ne certe, iar viata merge inainte.
Înteleptul ne indeamna sa ne ghidam dupa suflet, si mai putin dupa minte, cea plina de prejudecati. si el are dreptate.
Gandul imi aluneca la marele Hipocrat, amintindu-mi de avertismentul sau cald si generos ca o adiere: “Omule, esti primul tau medic! Esti ceea ce mananci!”.
Oare intre atatea adevaruri, pe care sa-l aleg? “Fa ceea ce iti spune sufletul!”, ne indeamna, de dincolo de vremi, o vorba populara, de care e bine sa tinem seama. Acum si intotdeauna.

          Lucrarea aceasta iti vine in ajutor, confrate al meu, ca sa previi imbolnavirea sau, daca te-a rapus boala, sa stii cum sa o tii in frau, iar, mai apoi, sa o birui prin puterea gandului, prin cumpatul alimentatiei si cu ajutorul plantelor. Îti ofer explicatii si retete, modele si antimodele, te indemn sa fii cu bagare de seama la slova Bibliei, incat sa te poti ajuta si singur.
Încearca sa fii mai bun, mai ingaduitor si mai consecvent cu tine insuti. În numele unui adevar de bun simt, te rog, bunul meu prieten, incearca sa faci mai mult pentru corpul tau. Respecta-l, nu-l da pe mana oricui.
Iata darul de sanatate, sansa pe care o astepti demult, pronia divina, sanatatea si soarta pe care le meriti sau nu. Încearca sa intelegi acest adevar si te vei bucura de sanatate. Daca vrei, poti. Daca stii, faci. Daca faci, ai. Gandul cel bun sa te insoteasca!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.
Adevarul despre alimentatie, dr. virginia faur i.005 de la FAVISAN are un gramaj de 1gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 26.82 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Carti si cadouri si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Adevarul despre alimentatie, dr. virginia faur i.005 1gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la FAVISAN ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.