Alergo-complex 100cps NERA PLANT

Producator: REIRA PLANT
Brand: NERA PLANT
Forma prezentare: capsule, 100 buc
Pret magazine: 37.58 lei
Pret remediu.ro:
32.68 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus


Cum acţionează?

    Ajută la preîntâmpinarea reacțiilor alergice

Pentru ce se recomandă?

    Alergii

    Astm bronșic alergic


Ce ingrediente conține?

pulbere din 6 plante - fructe de Coacăz-negru (Ribes nigrum) - 35 mg; părți aeriene de Coada-șoricelului (Achillea millefolium), fructe de Porumbar (Prunus spinosa), părți aeriene de Trei-fraţi-pătaţi (Viola tricolor), părți aeriene de Turiţă-mare (Agrimonia eupatoria), părți aeriene de Urzică  (Urtica dioica) - în părți egale (câte 33 mg/plantă); capsulă din gelatină - 100 mg.
Ce proprietăți are fiecare ingredient?

Fructele negre și aromate de Coacăz negru conţin o doză mare de vitamina C (de circa 5 ori mai multă vitamina C decât portocalele) şi au în plus puternice proprietăţi antioxidante, antiinflamatoare și antialergice.

Extractul de Trei-frați-pătați este cel mai puternic antialergic cunoscut în lume, la ora actuală, eficienţa sa fiind observată în toate tipurile de alergie (cutanată, respiratorie, digestivă etc.), precum şi în cazul bolilor auto-imune, în dermatita atopică. Conţine flavonoizi, vitaminele C şi A, carotenoizi, este un puternic detoxifiant, neutralizează radicalii liberi din sânge şi este diuretic. Reglează sistemul imunitar şi diminuează episoadele alergice.

Fructele de Porumbar, bogate în vitamina C, în săruri de calciu şi magneziu, cu un conţinut crescut de taninuri, au proprietăţi vitaminizante, antialergice, diuretice şi antidiareice.

Urzica este bogată în clorofilă şi săruri minerale, îndeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu şi siliciu; conţine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decât în mere), precum şi alte vitamine importante cum ar fi vitamina K (cu acţiune antihemoragica), PP, complexul B şi provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe bază de urzică constituie astfel un foarte bun integrator natural în aceste substanţe. Au proprietăţi antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (în curăţarea sângelui de toxine), de activare a circulaţiei sângelui, vasoconstric-toare şi fluidizante al sângelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicro-biene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice, antialergice.

Coada-șoricelului având proprietăţi depurative, mineralizante şi vitaminizante, este o plantă tonic-amară, astringentă şi diaforetică, cu efecte benefice asupra digestiei, precum şi asupra aparatului digestiv şi urinar. Se foloseşte şi ca imunostimulent în prevenirea şi tratamentul complementar al gripei, crescând rezistenţa la infecţii bacteriene şi virale.

Turiţa-mare stimulează contracţia vezicii biliare şi lizează (topeşte) calculii biliari. Datorită taninurilor are proprietăţi astringente, antidiareice. De aceea se recomandă în calculoză biliară, diaree şi unele stări alergice.


Cum se utilizează produsul?

Intern

Adulti: 1 capsulă de 3 ori pe zi, cu o jumătate de oră înainte sau la jumătate de ora după masă, în cure de minimum 3-4 săptămâni.

Copii peste 3 ani: 1 capsulă pe zi, precum e menționat mai sus.

Contraindicat persoanelor cu alergie sau hipersensibilitate la oricare dintre componentele produsului.
Mod de prezentare: 100 de capsule, în flacoane din sticlă violet, de 150 ml, cu sigiliu

 

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Coacaz negru35.00mg
Coada soricelului33.00mg
Porumbar33.00mg
Trei frati patati33.00mg
Turita mare33.00mg
Urzica33.00mg
Gelatina100.00mg

Alte produse similare

Sirop tonic vitaminizant NERA PLANT
Sirop tonic vitaminizant
NERA PLANT
Tinctura alergo-complex NERA PLANT
Tinctura alergo-complex
NERA PLANT
Tinctura imuno-complex NERA PLANT
Tinctura imuno-complex
NERA PLANT
Tinctura imuno-complex NERA PLANT
Tinctura imuno-complex
NERA PLANT
Tinctura alergo-complex NERA PLANT
Tinctura alergo-complex
NERA PLANT
Imuno-complex NERA PLANT
Imuno-complex
NERA PLANT
Gem de coacaze… NERA PLANT
Gem de coacaze…
NERA PLANT
Tinctura Alergocalm DACIA PLANT
Tinctura Alergocalm
DACIA PLANT
Muguri de coacaz… DACIA PLANT
Muguri de coacaz…
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Tinctura de propolis
20ml ALBEENA

9.99 lei
Masca antiacneica cu argila si tea tree
75ml VIVA NATURA

15.57 lei
Nazomer alergo stop
50ml PRO NATURA

12.15 lei
Spray nazal physiomer hipertonic
135ml OMEGA PHARMA

35.28 lei
Alergo-complex de la NERA PLANT are un gramaj de 100cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.68 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Gat si contine coacaz negrucoada soricelului, porumbar, trei frati patati, turita mare, urzica, gelatina, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Alergo-complex 100cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la NERA PLANT ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre coacaz negru:

Nu am gasit vreun articol relevant.