Aloe plant, gel pentru piele cu argint si aloe vera 20ml VIVA NATURA

Producator: GENNA CO
Brand: VIVA NATURA
Forma prezentare: crema, 20 ml
Pret magazine: 34.02 lei
Pret remediu.ro:
29.58 lei
IN STOC
TVA: 19% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Aloe Plant este un gel 100% natural de aloe vera, cu argint coloidal si ulei de tea tree. Gelul contine o concentratie mare de aloe vera si poate fi utilizat pentru diverse afectiuni cutanate.

Aloe Vera este o planta minune care are multiple efecte benefice asupra organismului uman. Ea actioneaza la nivel tegumentar, avand proprietati cicatrizante extraordinare si regeneratoare. Aloe Vera este antiseptica, antimicotica, antibacteriana, antiinflamatoare, dezinfectanta, analgezica, antioxidanta (incetineste procesul de imbatranire a pielii), purificatoare si detoxifianta. Planta contine vitaminele A, B1, B2, B6, minerale, precum si o mare cantitate de aminoacizi si enzime, usor asimilabile.

Astfel, prin calitatile sale curative exceptionale, gelul de aloe vera este un remediu ideal pentru multiple afectiuni cutanate: previne si amelioreaza acneea, arsurile solare, arsurile de orice fel, eruptiile cutanate, micozele (produse de ciuperci parazitare ale pielii), diversele alergii si mancarimi, eczemele, urticaria, ridurile, zona zoster, psoriazis.

Este folosit chiar si pentru tratarea hemoroizilor si a intepaturilor de insecte, a ranilor si zgarieturilor. Gelul formeaza un strat racoros care calmeaza tesuturile inflamate, iritate, dureroase.

Argintul si uleiul de tea tree sunt, de asemenea, niste antibiotici naturali puternici care potenteaza calitatile vindecatoare ale plantei.
Se aplica local, in strat subtire, pe zona afectata.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Aloe Vera
Argint coloidal
Tea tree

Alte produse similare

Balsam pentru par… VIVA NATURA
Balsam pentru par…
VIVA NATURA
Sampon antimatreata… VIVA NATURA
Sampon antimatreata…
VIVA NATURA
Sampon pentru par… VIVA NATURA
Sampon pentru par…
VIVA NATURA
Crema de fata hidratanta… VIVA NATURA
Crema de fata hidratanta…
VIVA NATURA
Gel antiacneic… VIVA NATURA
Gel antiacneic…
VIVA NATURA
Lotiune antiacneica… VIVA NATURA
Lotiune antiacneica…
VIVA NATURA
Lotiune purificatoare… VIVA NATURA
Lotiune purificatoare…
VIVA NATURA
Lotiune tonica… VIVA NATURA
Lotiune tonica…
VIVA NATURA
Crema antiacneica… VIVA NATURA
Crema antiacneica…
VIVA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
NADH+
30cps PROVITA

138.92 lei
Pastura
300gr ALBEENA

125.00 lei
Aloe plant, gel pentru piele cu argint si aloe vera de la VIVA NATURA are un gramaj de 20ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 29.58 lei. Forma lui de prezentare este crema, face parte din categoria Ingrijire personala si contine aloe veraargint coloidal, tea tree, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Aloe plant, gel pentru piele cu argint si aloe vera 20ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la VIVA NATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.