Antidot forte 90cps MEDICINAS

Antidot forte 90 cps MEDICINAS
Producator: MEDICINAS BIO PLUS
Brand: MEDICINAS
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 382.32 lei
Pret remediu.ro:
332.45 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
33 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Descriere

Realizat pe bază de vitamina C, turmeric, usturoi negru, propolis, precum și lemn dulce, Antidot Forte are o formulă unică, sută la sută naturală, ce întărește sistemul imunitar, astfel că-l ajută să lupte împotriva virușilor și infecțiilor de toate tipurile, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți, vitamine și minerale.

De asemenea, Antidot Forte este eficient pentru tratarea hepatitei virale de tip A, B sau C, deoarece stopează evoluția lor. Conform unor studii de specialitate, acest remediu este recomandat și pentru tratarea unor forme de cancer, precum mamar, pulmonar, de colon, de prostată sau chiar hepatic, fiind esențial pentru a reduce celulele canceroase.

Antidot Forte reglează hipertensiunea arterială, dar și glicemia din sânge, astfel că este benefic pentru diabetici, dar și pentru persoanele diagnosticate cu afecțiuni cardiovasculare.

Printre altele, Antidot Forte este util pentru a trata și anemia, oboseala cronică și depresia, însă este eficient și pentru a trata ischemia cardiacă, aritmia cardiacă, dar și infecțiile genitale, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți.

Administrare:

Acest remediu naturist revoluționar ce poate trata chiar și virusul HPV, care este foarte întâlnit și contagios, este recomandat a fi administrat în doză de 3 capsule pe zi, înainte de masă și nu există niciun fel de contraindicații.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Filtre tigari targuard 30gr TARGUARD
30buc TARGUARD

8.00 lei
Antidot forte 90cps MEDICINAS
90cps MEDICINAS

332.45 lei
Tumopectin 150cps MEDICINAS
150cps MEDICINAS

465.43 lei
Apa oxigenata 3%  170ml TIS
170ml TIS

3.11 lei
Manusi chirurgicale sterile marime 6.5 1gr ONLY NATURAL
1buc ONLY NATURAL

2.50 lei
Gel instant cuticule remover 11ml DELIA COSMETICS
11ml DELIA COSMETICS

9.21 lei