Antioxiplant 60cps STEAUA DIVINA

Producator: SANTO RAPHAEL
Brand: STEAUA DIVINA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 33.51 lei
Pret remediu.ro:
29.14 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
2 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

ANTIOXIPLANT – capsule este un supliment alimentar cu acţiune antioxidantă ce contribuie la reducerea stresului oxidativ cauzator al proceselor de îmbătrânire.Depurativ, hipocolesterolemiant, antistres.

Ingrediente
Neem (Azadirachta indica), Guggul (Commiphora mukul), Gambhari (Gmelina arborea), Haridra (Curcuma longa), Bhringaraj (Eclipta alba)

Utilizare
Adulţi: 2-4 capsule de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului. Vârstnici (peste 65 ani): 1-2 capsule de 3 ori pe zi sau după sfatul medicului. Se recomandă ingerarea cu multă apă, pentru a asigura ajungerea capsulelor în stomac. Recomandăm deschiderea capsulelor şi administrarea pulberii de plante sublingual (se ţine sub limbă 5 - 10 minute, apoi se înghite cu apă). Pentru un efect maxim se recomandă utilizarea produsului timp de 3 luni.

Contraindicatii
sarcină, alăptare, obstrucţii biliare, alergie la oricare dintre componentele produsului. Reacţii adverse: nu s-au semnalat. Dacă apar manifestări neplăcute, adresaţi-vă medicului sau farmacistului. Interacţiuni medicamentoase: poate interacţiona cu medicaţia antiinflamatoare, antihipertensivă, antidiabetică, poate creşte efectul diureticelor şi sărurilor de litiu şi scădea acţiunea antiacidelor. Poate interfera cu medicaţia anticoagulantă şi antiagregantă şi poate creşte riscul de sângerare. Produsul nu conține substanțe cu potenţial alergenic. Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Afectiuni tratate
Hipocolesterolemii

Ingrediente principale
Neem

Conditii pastrare
A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de lumină și îngheț. După deschidere se păstrează la temperaturi între 10-25°C.

Acest produs contine:

Neem
Guggul
Gambhari
Haridra
Bhringaraj

Alte produse similare


Fitodiabetin
STEAUA DIVINA

Tinctura senzual…
STEAUA DIVINA

Silueta
STEAUA DIVINA

Ulei esential de…
STEAUA DIVINA

Neem
PRO NATURA

Crema propolis…
PRO NATURA

Pancreas stimulent
INDIAN HERBAL

Derma treat
INDIAN HERBAL

Crema antiacnee…
HIMALAYA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre neem:

Nu am gasit vreun articol relevant.