Apa de gura 250ml APITERRA

Producator: APICOLA PASTORAL GEORGESCU
Brand: APITERRA
Forma prezentare: lichid, 250 ml
Pret vechi: 56.65 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
52.68 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
5 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Apa de gura Apiterra, cu 99% ingrediente de origine naturala, este efiecienta in prevenirea aparitiei cariilor, pastrarea igienei orale zilnice si improspatarea respiratiei.

  • Deoarece nu contine alcool, poate fi utilizata si de catre copii cu varste de peste 6 ani,
  • Mierea de manuka BIO provine de la stupine ecocertificate din zonele nepoluate ale Noii Zeelande. Este recunoscuta pentru proprietatile sale antiinflamatoare si calmante.Propolisul este cel mai eficient antibiotic natural datorita proprietatilor sale antibacteriene si are efect cicatrizant. Uleiurile esentiale de menta, salvie, cimbru si lamaie au efect antiinflamator, astringent, tonic si combat mirosurile neplacute, in timp ce aloe vera are rol hidratant si calmant pentru gingii.

Ingrediente (INCI):

Aqua,Honey, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylyl/Capryl Glucoside, Leptospermum Scoparium Mel, Lactic Acid, Propolis Extract, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Cocoyl Glutamate, Citrus Limon Peel Oil, Mentha Arvensis Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Thymus Vulgaris Leaf Oil, Limonene, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-6 Oleate, Linalool, Citral, Sodium Surfactin.

INGREDIENTE ACTIVE :

Miere de manuka BIO

Uleiuri esentiale de menta, salvie, cimbru si lamaie

Extract de propolis

Aloe vera 

Mod de utilizare:

A se folosi dimineata si seara dupa periajul dintilor, dupa fiecare masa sau de cate ori considerati necesar, pentru clatire/gargara timp de aproximativ 30 de secunde. Se utilizeaza ca atare, nediluata. A se agita inainte de utilizare! Nu se inghite!

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Apa de gura de la APITERRA are un gramaj de 250ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 56.65 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Ingrijire orala si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Apa de gura 250ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la APITERRA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.