Bio-caroten+e 30cpr PHARMA NORD

Producator: PHARMA NORD
Brand: PHARMA NORD
Forma prezentare: comprimate, 30 buc
Pret magazine: 22.55 lei
Pret remediu.ro:
19.61 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Beta-carotenul este o carotenoidă. El aparţine unui grup de coloranţi vegetali galbeni-roşii şi este cel care dă morcovilor culoarea portocalie. Beta-carotenul este şi o pro-vitamină şi poate fi convertit în vitamina A atunci când organismul are nevoie. În anumite zone de pe glob, beta-carotenul este singura sursă de vitamina A a locuitorilor. Vitamina A contribuie şi la procesul de diferenţiere celulară din organism şi la funcţionarea normală a sistemului imunitar.

Beta-carotenul şi vitamina A
Beta-carotenul este o sursă vegetală de vitamina A. Beta-carotenul este o substanţă liposolubilă şi are nevoie de prezenţa grăsimilor pentru a putea fi absorbit în organism. Când beta-carotenul este convertit în vitamina A, aceasta contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi a membranelor mucoase. Vitamina A este implicată şi în procesul de diferenţiere celulară din organism, în funcţionarea normală a sistemului imunitar şi în menţinerea vederii normale.

Ingestia alimentelor și a suplimentelor alimentare care conțin o cantitate mare de beta-caroten (30 mg sau mai mult) poate duce la colorarea pielii într-o nuanță ușor portocalie care este rezultatul acumulării (inofensive) a beta-carotenului sub piele, în special în zona mâinilor și picioarelor. Această colorație dispare în momentul în care se reduce doza de beta-caroten ingerată.

Betacarotenul și fumătorii
Toate suplimentele alimentare care conțin beta-caroten trebuie administrate cu precauție la fumători, deoarece cercetările au evidențiat că doze mari de beta-caroten administrare fumătorilor înrăiți sunt asociate cu o creștere a riscului de cancer la plămâni.

Nu există nicio evidență a efectelor negative ale beta-carotenului atunci când acesta este administrat nefumătorilor.

Mai mult, nu trebuie să ne fie teamă că obținem prea multă vitamina A din beta-caroten, deoarece organismul nostru nu mai convertește vitamina A din beta-caroten atunci când depozitele de vitamina A din corp sunt saturate.


Surse de beta-caroten
Beta-carotenul se găseşte în diferite alimente, cele mai bune surse fiind:

legume verzi
brocoli
morcovi
ardei gras roşu
dovlecel
caise

Conţinutul de beta-caroten din legume poate varia foarte mult, în funcţie de o serie de factori precum: solul în care au fost cultivate legumele, fertilizatorii, vântul, condiţiile meteo şi tratamentele la care a fost supusă recolta.

Beta-carotenul şi bronzarea

Probabil vă întrebaţi deja cum poate un supliment alimentar să ne ajute să ne bronzăm mai repede? Poate fi vorba despre un ”accelerator” al bronzării? Nu. Este mult mai simplu. Beta-carotenul, care este ingredientul principal din Bio-Caroten + E, este responsabil pentru efectul de bronzare asemănător celui obţinut prin ingestia unor cantităţi mari de morcovi. Corpul converteşte beta-carotenul în vitamina A, dar numai în cantităţile de care are nevoie. Excesul de beta-caroten se acumulează în piele dându-i acesteia un aspect galben-portocaliu asemănător bronzului. În acest fel pielea este pregătită pentru bronzare, iar acest proces nu este periculos. Probabil cunoaşteţi persoane care consumă cantităţi mari de morcovi cărora li se întâmplă acelaşi lucru iar în final culoarea galben-portocalie a pielii se estompează.


Protecţie pentru piele

Bio-Caroten + E are un efect benefic pentru piele.

  • Vitamina E protejează ADN-ul celulei împotriva stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi. Expunerea la soare produce o cantitate mare de radicali liberi care pot deteriora celulele pielii.
  • Mai mult, beta-carotenul este convertit în vitamina A care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii.


Un bronz de durată

După ce am obţinut un bronz frumos, tot ce ne dorim este să îl păstrăm pe o perioadă de timp cât mai îndelungată. Bio-Caroten + E poate să ne ajute în acest sens. Tot ce trebuie să facem este să continuăm administrarea suplimentului şi astfel să furnizăm organismului o cantitate constantă de beta-caroten. Strălucirea aurie a pielii obţinută prin administrarea acestui supliment va face foarte greu de observat dispariţia graduală a bronzului. În acest fel, aspectul bronzat al pielii se păstrează o perioadă îndelungată. Acesta este secretul natural şi convenabil al unui bronz frumos şi sănătos, un secret care începe să fie din ce în ce mai cunoscut în rândul consumatorilor.


Frumuseţe din interior

Bio-Caroten + E a fost realizat pornind de la principiul că frumuseţea provine din interior. Astfel, în mod natural, o alimentaţie sănătoasă furnizează pielii toţi nutrienţii de care aceasta are nevoie pentru a funcţiona în mod eficient. Bio-Caroten+E este o formulă care conţine beta caroten şi vitamina E naturale şi este eficientă deoarece:

  • contribuie la meţinerea sănătăţii pielii
  • protejează împotriva stresului oxidativ provocat de radicalii liberi
  • accentuează strălucirea naturală a pielii

Totuşi, atunci când ne expunem la soare în special la ora prânzului, este nevoie să aplicăm pe piele o cremă cu protectie solară. Trebuie să folosim factorul de protecţie solară (SPF) care este adecvat tipului nostru de piele şi să oprim expunerea la soare în momentul în care pielea începe să se înroşească. Pielea bronzată arată grozav, dar trebuie să ne expunem la soare în mod responsabil

Supliment meditatie

Acest produs contine:

Beta caroten

Alte produse similare

Beta carotene 25000… KAL
Beta carotene 25000…
KAL
Proretin ROTTA NATURA
Proretin
ROTTA NATURA
Goji SOLARIS
Goji
SOLARIS
Goji fructe uscate SOLARIS
Goji fructe uscate
SOLARIS
Goji fructe uscate SOLARIS
Goji fructe uscate
SOLARIS
Goji fructe uscate SOLARIS
Goji fructe uscate
SOLARIS
Grau bulgur germinat… SOLARIS
Grau bulgur germinat…
SOLARIS
Favilutein b090 FAVISAN
Favilutein b090
FAVISAN
Beta-caroten natural ROTTA NATURA
Beta-caroten natural
ROTTA NATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc

Tarhon frunze 30gr STEF MAR
30gr STEF MAR

2.76 lei
Lymphstream maximizer   60cps FORMULA K
60cps FORMULA K

96.98 lei
Bio-caroten+e de la PHARMA NORD are un gramaj de 30cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 19.61 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Vitamina A si contine beta caroten. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Bio-caroten+e 30cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PHARMA NORD ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre beta caroten:

Nu am gasit vreun articol relevant.