Calciu d-glucarate 200 mg 60cps ORGANIKA

Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 81.52 lei
Pret remediu.ro:
70.89 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 9% inclus

ANTI-CARCINOGEN, ANTI-TUMORAL, ANTI-METASTATIC, DETOXIFIANT

Calciul D-Glucarat este sarea calcica a Acidului D-Glucaric, o substanta produsa natural de catre mamifere inclusiv omul dar in cantitati extreme de mici. Este insa substanta care ajuta organismul sa elimine toxinele in special cele carcinogene. Suplimentarea pe cale orala cu Calciu D-Glucarat inhiba beta-glucuronidaza, o enzima produsa de microflora din colon si care este implictata in Faza II de detoxificare a ficatului. Prezenta in exces a beta-glucuronidazei este legata direct de riscurile marite pentru aparitia cancerelor cum ar fi la colon, sân, prostata, plamân, etc. O alta fateta benefica a suplimentarii cu Calciu D- Glucarat este reglarea metabolismului estrogenului (in special la femei) si reducerea nivelului de lipide.

Pe scurt, Calciu D-Glucarat micsoreaza nivelul de glucuronidaza, si prin aceasta permite organismului sa elimine carcinogenii (substante chimice care cauzeaza cancer). Eliminarea carcinogenilor se face in special prin fecale, prin urmare este nevoie de un colon curat (nota: pentru curatirea colonului avem in farmacie produsul CURATITOR COLON)

In 1990, Walaszek (descoperitorul efectelor D-Glucaratului) s-a mutat la Centrul de Carcinogeneza MD Anderson din Houston, texas unde si-a continuat cercetarile. In mai multe articole publicate ulterior el arata ca Calciul D-Glucarat reduce “proliferatrea’ tumorilor, cu alte cuvinte prezenta ceastui agent le incetineste cresterea.

In 1991, 1992, 1993 si 1994 echipa Dr. Walaszek a efectuat mai multe teste atat pe animale cat si pe oameni demonstarnd ca doze mici de Calciu D-Glucarat administrate oral sunt convertite imediat in D-Glucaro-lactona care conduce la o activitate anti-tumorala marita a rentinoidelor. Pur si simplu, prin administrarea D-Glucaratului a fost imposibil sa se induca cancere prin metodele obisnuite de stimulare a cresterii tumorale

Tehnologia de extragere si purificare a Calciului D- Glucarat este patentata in Statele Unite.

Calciu D- Glucarat este parte integranta a protocolului nostru DETOXIN

COMPOZITIE:

Calciu D-Glucarat…………………200 mg

ADMINISTRARE: Adulti

1-2 capsule pe zi cu 30 minute inainte de mese.

Nu se recomanda gravidelor si femeilor care alapteaza.

Stress CTRL

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Reishi Bio-Active 5000
180cps PROVITA

154.70 lei
Vitamina c 1000 mg
100cps SOLGAR

93.17 lei
Calciu d-glucarate 200 mg de la ORGANIKA are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 70.89 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Ficat si rinichi si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Calciu d-glucarate 200 mg 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ORGANIKA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.