Cana magnetica 220ml YONG GUANG

Cana magnetica 220 gr YONG GUANG
Producator: CICI TANG
Brand: YONG GUANG
Forma prezentare: solid, 220 ml
Pret magazine: 181.13 lei
Pret remediu.ro:
157.50 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Cană pentru magnetizarea apei
Cana pentru magnetizarea apei îmbunătățește compoziția lichidului și îi oferă proprietăți curative prin crearea unui câmp magnetic vertical direct în băutură. Este proiectată pe baza principiului liniei magnetice și influențează favorabil conductivitatea, densitatea și tensiunea de suprafață a apei. Apa magnetizată are efecte terapeutice recunoscute și este indicată în prevenția și tratamentul a numeroase afecțiuni.

Folosirea cănii magnetice este una dintre cele mai simple și eficiente metode a obține apă magnetizată. Forma practică și capacitatea de 220 ml îți permit să porți mereu cu tine cana magnetică și să te hidratezi de fiecare dată când ai nevoie.

Recomandări:

  • reglează pH-ul alcalin al organismului și reduce aciditatea
  • accelerează procesele metabolice, revitalizează și energizează organismul
  • îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv și a celui urinar
  • împiedică apariția nisipului și a pietrelor și ajută la îndepărtarea acestora
  • are efect pozitiv asupra sistemului nervos central
  • elimină toxinele din organism și este eficientă în tratarea obezității
  • întărește dantura și reduce inflamarea gingiilor dacă este folosită la spălarea dinților
  • contribuie la vindecarea unor tulburări glandulare: genitale, bufeuri, impotență
  • stimulează circulația sângelui și reglează tensiunea arterială
  • reduce perioada de vindecare a arsurilor, rănilor și eczemelor

Beneficii demonstrate științific
Terapia cu apă magnetizată este una dintre cele mai economice terapii naturiste alternative și este indicată în special în prevenția tulburărilor digestive, a afecțiunilor renale și cardiace. Utilizată încă din anii ’60 în Rusia și China ca tratament complementar pentru afecțiunile urologice, apa magnetizată favorizează asimilarea rapidă a nutrienților și vitaminelor în celulele corpului, accelerând vindecarea. Tratarea fizică a a apei prin magnetizare este o metodă naturală de a crește calitatea apei de la robinet sau din comerț și de a-i oferi beneficii terapeutice.

Consumul de apă magnetizată timp de minimum 8 săptămâni previne și este eficient în tratamentul diabetului, conform unui studiu din 2012 al Universității Hannam din Coreea de Sud. Cercetarea a arătat că apa magnetizată a contribuit semnificativ la scăderea trigliceridelor și a glicemiei prin îmbunătățirea activității enzimatice a organismului și a redus stresul oxidativ asociat diabetului zaharat.

cana magnetica yong guang

Ce proprietăţi are apa magnetizată?
Apa magnetizată acționează la nivel celular asupra tuturor organelor interne și este esențială pentru toate funcțiile biologice ale organismului. Este mai alcalină decât apa obișnuită astfel încât poate fixa mai bine acizii în organism, contribuind la diminuarea secreției gastrice și calmarea arsurilor. Apa magnetizată este mai clară, mai mineralizată și are proprietăți antioxidante pronunțate care o recomandă în programele de slăbire și detoxifiere. Consumată în cantitățile zilnice recomandate, pe perioade îndelungate, apa magnetizată ajută la prevenția ulcerului gastric și a inflamării căilor biliare, înlătură oboseala, menține pielea sănătoasă și încetinește procesele de îmbătrânire. Nu este toxică și nu are efecte secundare.

Cum se utilizează?
Se toarnă apa simplă (de la robinet, de izvor sau plată) în cana pentru magnetizare și se lasă timp de 30 de minute astfel încât lichidul să își modifice structura, după care se bea. Se recomandă consumul a cel puțin un litru de apă magnetizată în fiecare zi. Nu necesită o întreținere specială.

Mod de prezentare:
Cană din oțel inoxidabil cu pereți dubli și interior din ceramică.
Capacitate – 220 ml, înălțime – 12 cm.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

 Argentum + super concentrat 30ppm
480ml ARGENTUM +

49.35 lei
Enlarge
30cps SUN WAVE PHARMA

49.32 lei
Putere masculina
4tbl AMEDSSON

46.55 lei
Formula candida
90cps ORGANIKA

74.69 lei
Colonsan pro-cerat bu020
19gr FAVISAN

16.82 lei
Tonic elixir puterea romaneasca a084
50gr FAVISAN

19.91 lei