Cardiobor 60cps HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: capsule, 60 buc
Pret magazine: 37.89 lei
Pret remediu.ro:
32.95 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
3 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Supliment alimentar cu rol adjuvant in protectia sistemului cardiovascular.

Recomandari:
Pentru organismul uman microelementele (printre care si Borul) joaca un rol important atat datorita integrarii lor in enzimele numite metalo-dependente, cat si datorita rolului de catalizator in reactiile biologice specifice Fructoboratul de calciu are efecte benefice asupra metabolismului lipidelor, scade nivelul colesterolului sanguin crescut peste limitele normale. Dieta imbogatita cu fructoborat de calciu a dus la reducerea valorilor colesterolului total, influentand benefic starea pacientilor cu dislipidemie, afectiuni de metabolism si cardiovasculare. De asemenea a fost observata influenta fructoboratului de calciu asupra metabolismului acidului uric determinand o reducere a valorii acestuia. Formularea farmaceutica a produsului CardioBor, in baza studiului clinic pilot efectuat la Centrul de Cardiologie, a Universitatii din Craiova, condus de Dr. Constantin Militaru, se bazeaza pe studiul combinatiei fructoborat de calciu si resveratrol, cu efecte sinergice asupra starii clinice si biologice a pacientilor cu angina pectorala si alte afectiuni cardiovasculare. În acest sens fructoboratul de calciu vine in sprijinul resveratrolului protejandu-l.

Proprietati:
Fructoboratul de calciu devine un stabilizator pentru resveratrol impotriva degradarii acestuia in tractul digestiv. De asemenea, s-a dovedit ca sinergismul pozitiv al fructoboratului de calciu cu resveratrolul, duc la imbunatatirea eficacitatii biologice ca agenti antioxidanti si antiinflamatori.

Mod de folosire:
Pentru adulti doza recomandata este de 2 capsule pe zi, timp de 60 de zile. Se face o pauza de 30 zile, apoi se poate relua. Cura se poate repeta la nevoie.

Compozitie:
Amidon– 152,6 mg, Fructoborat de Calciu– 117,6 mg, extract natural de Polygonum Cuspidatum (cu resveratrol– 9,8 mg)- 19,6 mg.

Stress CTRL

Acest produs contine:

Amidon156.00mg
Fructoborat de calciu117.00mg
Iulisca19.00mg

Alte produse similare

Acid alfa-lipoic HYPERICUM
Acid alfa-lipoic
HYPERICUM
Iod organic HYPERICUM
Iod organic
HYPERICUM
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Faina integrala… SOLARIS
Faina integrala…
SOLARIS
Fulgi pentru silueta SOLARIS
Fulgi pentru silueta
SOLARIS
Lotiune de fata… TIS
Lotiune de fata…
TIS
Perle de tapioca SANO VITA
Perle de tapioca
SANO VITA
Perle de tapioca SANO VITA
Perle de tapioca
SANO VITA
Napolitane cu crema… SLY NUTRITIA
Napolitane cu crema…
SLY NUTRITIA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Pastura
100gr ALBEENA

39.50 lei
Curcumin c3 extract 400 mg
60cps COSMOPHARM PREMIUM

82.57 lei
Msm (metilsulfonilmetan) 1000mg
30cps ADAMS SUPPLEMENTS

25.34 lei
Cardiobor de la HYPERICUM are un gramaj de 60cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 32.95 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Sanatatea inimii si contine amidonfructoborat de calciu, iulisca, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Cardiobor 60cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HYPERICUM ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre amidon:

Nu am gasit vreun articol relevant.