Ceai aromat savoarea plantelor 50gr ADNATURA

Producator: ADSERV
Brand: ADNATURA
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 3.12 lei
Pret remediu.ro:
2.71 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Contine
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante: flori de hibiscus, fructe de maces, fructe de coriandru, frunze de stevie dulce, fructe de aronia, fructe de fenicul si mere, recunoscute atat din utilizarea lor tradtionala, cat si din literatura de specialitate pentru actiunea lor vitaminizanta, mineralizanta si antioxidanta. Consumul zilnic a 3-4 cani de ceai asigura o buna parte din necesarul zilnic de antioxidanti utilizati de organism pentru neutralizarea radicalilor liberi rezultati datorita procesului de metabolism al alimentelor nesanatoase, consumului de alcool, stresului, poluarii etc.

Utilizari tradtionale
Pentru completarea necesarului de vitamine, minerale si antioxidanti necesari neutralizarii radicalilor liberi si prevenirii afectiunilor declansate de acestia, precum si pentru mentinerea starii de bine a organismului, ameliorarea starilor de oboseala si anxietate.
La dozele zilnice recomandate nu se cunosc actiuni adverse exceptie putand face unele persoane alergice la anumite plante din compozitie.

Mod de preparare
Uz intern – infuzie. Peste 1-2 lingurte de produs se toarna 200-250 ml  apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaus 10 – 15 minute. Dupa infuzare se strecoara  si se poate adauga o lingurta de suc proaspat de lamaie. Pentru a obtine o bautura racoritoare reconfortanta, pe langa lamaie se pot adauga 1-2 lingurte de miere si cateva cuburi de gheata.

Mod de administrare
Intern: se beau 3-4 cani de ceai pe zi. Ceaiul are gust dulceag datorita frunzelor de stevie dulce numita si “iarba de miere” (Stevia rebaudiana) care contin substante dulci permise diabeticilor si supraponderalilor deoarece sunt practic lipsite de aport caloric.

Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Hibiscus
Maces
Coriandru
Stevie
Aronia
Fenicul
Mar

Alte produse similare

Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Ceai de hibiscus ADNATURA
Ceai de hibiscus
ADNATURA
Ceai de hibiscus ADNATURA
Ceai de hibiscus
ADNATURA
Ceai antioxidant… ADNATURA
Ceai antioxidant…
ADNATURA
Ceai racoritor… ADNATURA
Ceai racoritor…
ADNATURA
Ceai vitalitate… ADNATURA
Ceai vitalitate…
ADNATURA
Ceai antioxidant… ADNATURA
Ceai antioxidant…
ADNATURA
Ceai racoritor… ADNATURA
Ceai racoritor…
ADNATURA
Ceai vitalitate… ADNATURA
Ceai vitalitate…
ADNATURA

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml KOSMO OIL

32.20 lei
Ceai aromat savoarea plantelor de la ADNATURA are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 2.71 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante combinate si contine hibiscusmaces, coriandru, stevie, aronia, fenicul, mar, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai aromat savoarea plantelor 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre hibiscus:

Nu am gasit vreun articol relevant.