Ceai de lemn dulce 30gr HYPERICUM

Producator: HYPERICUM IMPEX
Brand: HYPERICUM
Forma prezentare: pulbere, 30 gr
Pret magazine: 4.39 lei
Pret remediu.ro:
3.82 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:

Adjuvant în fluidizarea secrețiilor bronșice și faringiene.

Recomandari:
Datorită conținutului mare în fructoză, glucoză și zaharoză, Lemnul dulce este o plantă medicinală folosită și în prepararea dulciurilor. Printre proprietățile terapeutice ale acestei plante amintim acțiunea sa antiinflamatoare ce derivă din stimularea producției de hidrocortizon. De asemenea, preparatele pe bază de Lemn dulce ajută la fluidizarea secrețiilor bronșice și faringiene, favorizând expectorarea. Datorită conținutului de fitoestrogeni, acestea ajută și la fixarea calciului în oase, contribuind la menținerea unei densități osoase normale. Infuzia din rădăcină de Lemn dulce are și proprietăți laxative și antitoxice, ajutând la neutralizarea toxinelor bacilului tetanic și a altor substanțe cu potențial toxic. Nu în ultimul rând, acest tip de infuzie este eficient și la inhibarea poftei de mâncare.

Proprietati:
Ajută procesele naturale antiinflamatorii prin stimularea producției de hidrocortizon. Facilitează asimilarea calciului și fixarea sa în oase datorită conținutului în fitoestrogeni. Diminuează pofta de mâncare. Acțiune secretolitică, expectorantă, antispasmodică, antiinflamatoare, laxativă și diuretică.

Mod de folosire:
Intern – sub formă de infuzie din 1 linguriță de rădăcină la 200 ml de apă clocotită. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Cura nu trebuie să depășească 4-6 săptămâni.

Compozitie:
rădăcină de Lemn dulce (Radix liquiritiae).
 

Acest produs contine:

Lemn dulce100.00%

Alte produse similare


Ceai antialergic
HYPERICUM

Hyper-pot potenta
HYPERICUM

Antialergic
HYPERICUM

Calmotusin
DACIA PLANT

Sirop calmotusin
DACIA PLANT

Sirop canou
DACIA PLANT

Gastrocalm
DACIA PLANT

Tinctura de lemn…
DACIA PLANT

Detoxicolon
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Citeste despre lemn dulce:

Nu am gasit vreun articol relevant.