Ceai de sunatoare 50gr ADNATURA

Producator: ADSERV
Brand: ADNATURA
Forma prezentare: pulbere, 50 gr
Pret magazine: 6.95 lei
Pret remediu.ro:
6.04 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate: plata card suplimente

Compozitie
Partile aeriene, inflorite ale plantei de sunatoare Hypericum perforatum.

Principii active
Ulei volatil, derivati polifenolici (hiperazida), rutozid, cvercetol, acid ascorbic, acid cafeic si clorogenic, saruri minerale, tanin de natura catehica pana la 12%,  hipericina,  etc.

Actiune terapeutica
Coleretic, colagog, antimicrobian, antivirotic, antimicotic, cicatrizant, antiinflamator, antiseptic, astringent, antidepresiv.

Recomandari
Intern: in hepatite acute si cronice, colecistite si ulcer, dischinezii biliare, antiinflamator pentru mucoasa bronsica, genitourinara si digestiva, antiulceros, coleretic si colagog, antihipertensiv si vasodilatator, antihemoragic, antihemoroidal, diuretic, sedativ si antidepresiv, analgezic, antidiareic, stari depresive usoare (menopauza si persoanele de varsta inaintata).
Extern: are proprietatea de a calma durerile, cicatrizeaza ranile, indeosebi in arsuri, antipruriginos, trofic si protector in diferite leziuni cutanate – fisuri, escoriatii, eritem solar, eritem fesier, afectiuni inflamatorii orofaringiene.

Mod de administrare
Intern: infuzie din 1 lingurita de produs la o cana de apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute, se indulceste dupa gust, se beau cate 2-3 ceaiuri pe zi..
Extern: se prepara ca infuzie concentrata: se introduc 2 lingurite planta in 100 ml apa clocotita, se acopera si se lasa 10-15 minute. Se aplica pe piele sub forma de comprese sau cataplasme - are proprietatea de a calma durerile; cicatrizeaza ranile, indeosebi in cazul arsurilor.

Contraindicatii
La persoanele sensibile poate provoca, in timpul tratamentului, fotodermatoze. A se evita consumul ceaiului de sunatoare atunci cand pacientul este sub tratament medicamentos (contraceptive, antibiotice, etc.).

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Acest produs contine:

Sunatoare100.00%

Alte produse similare

Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Extract gliceric… ADNATURA
Extract gliceric…
ADNATURA
Ceai antistres ADNATURA
Ceai antistres
ADNATURA
Ceai gastric ADNATURA
Ceai gastric
ADNATURA
Ceai hepatic ADNATURA
Ceai hepatic
ADNATURA
Ceai gastric ADNATURA
Ceai gastric
ADNATURA
Antistres DACIA PLANT
Antistres
DACIA PLANT
Emocalm DACIA PLANT
Emocalm
DACIA PLANT

Parerile clientilor

Ok!
scrisa de silvanabistriceanu / 03.03.2014 17:40

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Ceai pentru prostata
50gr ADNATURA

7.03 lei
Ceai de sunatoare de la ADNATURA are un gramaj de 50gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 6.04 lei. Forma lui de prezentare este pulbere, face parte din categoria Ceai plante M-T si contine sunatoare. Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Ceai de sunatoare 50gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ADNATURA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.