Colilen ibs sindrom intestin iritabil 96cps ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: capsule, 96 buc
Pret magazine: 99.11 lei
Pret remediu.ro:
86.18 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Colilen IBS

Pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare abdominală și tranzit intestinal neregulat

Colilen IBS este un produs inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune care se manifestă, cu intensitate diferită, prin simptome multiple, care variază de la persoană la persoană.
 

INDICAȚII
Colilen IBS este indicat în tratamentul sindromului de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare, distensie și disconfort abdominal, asociate sau nu cu modificarea aspectului materiilor fecale și tranzit intestinal neregulat (constipație, diaree sau alternare a acestora).
Prin mecanismul său de protecție, Colilen IBS reduce treptat disconfortul intestinal și, în funcție de intensitatea disconfortului, se recomandă prelungirea tratamentului de la 2 la 6 săptămâni și repetarea acestuia dacă primele simptome reapar.
 

CUM ACȚIONEAZĂ
Colilen IBS capsule acționează datorită complexului său molecular brevetat (IT nr. 102012902020829) ActiMucin, compus din Rășini, Polizaharide și Polifenoli. ActiMucin, prin intermediul unui mecanism de tip fizico-mecanic, interacționează cu suprafața mucoasei intestinale, formând o peliculă de protecție care protejează mucoasa contra contactului cu substanțele iritante.
 

MOD DE UTILIZARE
Se recomandă administrarea a câte 2 capsule de trei ori pe zi, la distanță sau înainte de mese.
Colilen IBS poate fi utilizat și  în asociere cu alte eventuale tratamente simptomatice, în fazele acute ale disconfortului.
 

COMPONENTE
Substanțe funcționale: ActiMucin, complex molecular vegetal brevetat (IT nr. 102012902020829) din rășini (din Tămâie), polizaharide (din Aloe vera) și polifenoli (din Mușețel și Roiniță), titrat în rășini ≥18%.
Conține de asemenea: chimion, celuloză microcristalină, ulei esențial de fenicul. Capsulă din polizaharide de origine vegetală.

AVERTIZĂRI
Produsul este indicat începând cu vârsta de 8 ani. Este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării. A nu se administra în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Somn usor
20cpr HOFIGAL

11.42 lei
Neobianacid acid si reflux
45+15cpr ABOCA

55.85 lei
Colilen ibs sindrom intestin iritabil de la ABOCA are un gramaj de 96cps si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 86.18 lei. Forma lui de prezentare este capsule, face parte din categoria Digestie si contine actimucin din rasini din tamaiepolizaharide din aloe vera, polifenoli din musetel si roinita, chimion, celuloza, ulei de fenicul, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Colilen ibs sindrom intestin iritabil 96cps prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.

Citeste despre actimucin din rasini din tamaie:

Nu am gasit vreun articol relevant.