Conuri pentru urechi fytofontana aurecon 2buc HERBALSANA

Producator: HERBAVIT
Brand: HERBALSANA
Forma prezentare: solid, 2 buc
Pret magazine: 16.26 lei
Pret remediu.ro:
14.14 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 19% inclus
Cantitate:
1 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Compozitie:tesatura de in, ceara de albine, parafina , folie protectoare AURECON system

Caracterizare: Urechea,organul auditiv si al echilibrului, se compune din urechea externa, medie, si cea interna. În canalele auditive externe ajunge o secretie viscoasa, ceroasa, secretata de glandele din zona. În caz de hipersecretie, aceasta secretie se poate solidifica, provocand o serie de neplaceri, vertije, pina la astuparea canalului auditiv, diminuand auzul. Curatirea incorecta ale urechilor duce la formarea unui dop, care trebuie indepartat.

Cu ajutorul lumanarilor AURECON plus, acest dop se poate inlatura foarte usor. Aceste lumanari sunt de fapt niste conuri din tesatura de in, imbibate cu ceara de albine si parafina. Caldura rezultata prin arderea lumanarii, inmoaie dopul, si in urma efectului de aspirare al conului, se scoate usor. În acelasi timp se realizeaza o egalizare a presiunii, prin canalul Eustach in regiunea gitului si a capului. Efectul termic influenteaza in mod pozitiv fluxul de energie prin meridiane. Meridianele sunt niste conducte, care transporta si repartizeaza energia in organismul uman. În urma aprinderii lumanarii, se formeaza o ceata, care patrunde in interiorul urechii, si transporta principiile active in canalul auditiv. Folosirea lumanarii AURECON plus, este indicata in caz de: hipoacuzie, tulburari auditive, dureri de cap si de urechi persistente, otite medii, vertij, gripa acuta si cronica, migrene, amigdalite, stres, tratamentul insuficientei circulatorii ale urechilor, detoxifierea sistemului limfatic, inlaturarea blocajului din fluxul energetic, potentarea sistemului imunitar al organismului.
 

Lumanarile AURECON plus nu se utilizeaza, daca au fost incepute. Efectul terapeutic se realizeaza doar cu lumanarea intreaga. Pentru asigurarea unei sigurante sporite, produsul contine un suport protector din plastic, care mareste eficacitatea, si siguranta, impiedicand patrunderea in ureche, a substantelor straine.
Acest tratament a ajuns in Europa, din Asia si America de sud, unde se cunoaste din timpuri stravechi. În Europa, recomandarea acestui tratament, apare in manuscrisul specialistului in medicina naturista, Susanna Von Tobar, la Frankfurt, in anul 1656.
Semnul “CE” arata, ca produsul Aurecon plus lumanari pentru urechi, corespunde normelor de securitate ale CEE 93/42 .

Instructiuni de folosire:
1. Discul de carton se aplica pe lumanare si se aprinde capatul mai larg.
2. Capul se aseaza in pozitie  orizontala si se introduce in ureche capatul mai subtire, din plastic, al lumanarii. Lumanarea trebuie sa ramana in pozitie verticala in tot timpul folosirii.
3. Cand trei sferturi din lumanare a ars, bineinteles, deasupra discului de carton, se scoate din ureche si se stinge intr-un pahar de apa, pregatita in prealabil. Durata folosirii lumanarii este de 6-7 minute. Arderea lenta, arata dificultatea arderii lumanarii, din cauza dopului din ureche. Lungimea optima a lumanarii Aurecon plus a fost calculata la 20cm, cu un diametru de cca 20cm. Dupa aprinderea lumanarii aceste dimensiuni asigura efectul terapeutic, printr-o ardere echilibrata.

Este important sa efectuam curatirea ambelor urechi, pentru ca in cursul tratamentului se asigura, prin canalul Eustach, egalizarea presiunii la nivelul gatului si capului.
Tratamentul preventiv se recomanda o data pe luna, trei zile consecutiv.
Produsul este recomandat pentru curatirea urechii interne, si inlaturarea picaturilor de apa, care ajung in ureche cu ocazia inotului. Are efect benefic in cazul persoanelor, care lucreaza intr-un mediu cu mult praf, sau pentru remedierea disconfortului auditiv provocat de calatoria cu avionul, sau calatoria in munti.
Forma lumanarilor Aurecon plus este neuniforma, deoarece se fabrica manual.

Efecte adverse:
Nu se cunosc. Produsul nu se foloseste in caz perforare a timpanului, sau in caz de alergie la unul din componentele lumanarii. În cazul afectiunilor otice, consultati in prealabil medicul ORL.

Atentionare:
- Se recomanda folosirea lumanarii doar in prezenta unei alte persoane!
- Contraindicata in orice leziune a urechii!
- Nu se utilizeaza la copii sub 6 ani!
- În cazul copiilor se utilizeaza doar in prezenta unui adult!
- inainte de a aprinde lumanarea, capul se acopera cu un prosop!
- Nu introduceti lumanarea adanc in ureche!
- Nu se utilizeaza in spatii cu curenti de aer, sau in apropierea substantelor inflamabile, sau langa surse de caldura!

Ambalare :o pereche de lumanari +disc de carton.

Pastrare:Lumanarile Aurecon plus se pastreaza la temperatura camerei, in mediu uscat ,ferit de copii.

Termen de pastrare 5 ani de la data fabricatiei .

Supliment meditatie

Acest produs contine:

In
Parafina
Ceara de albine

Alte produse similare

Ulei de in HERBALSANA
Ulei de in
HERBALSANA
Ulei de in HERBALSANA
Ulei de in
HERBALSANA
Ulei de in HERBALSANA
Ulei de in
HERBALSANA
Seminte de in HERBALSANA
Seminte de in
HERBALSANA
Seminte de in HERBALSANA
Seminte de in
HERBALSANA
Faina din seminte… HERBALSANA
Faina din seminte…
HERBALSANA
Faina din seminte… HERBALSANA
Faina din seminte…
HERBALSANA
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Ceai din seminte… FARES
Ceai din seminte…
FARES

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Napraznic
60cps HYPERICUM

18.13 lei
Ulei de neem
100ml HERBALSANA

13.93 lei
Napraznic 1+1 gratis
60+60cpr DACIA PLANT

29.05 lei
Conuri pentru urechi fytofontana aurecon de la HERBALSANA are un gramaj de 2gr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 14.14 lei. Forma lui de prezentare este solid, face parte din categoria Cosmetice si contine inparafina, ceara de albine, . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Conuri pentru urechi fytofontana aurecon 2gr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la HERBALSANA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.