Extract din radacina de ghimbir 90cps ORGANIKA

Extract din radacina de ghimbir 90 cps ORGANIKA
Producator: ORGANIKA
Brand: ORGANIKA
Forma prezentare: capsule, 90 buc
Pret magazine: 54.99 lei
Pret remediu.ro:
47.82 lei
LA COMANDA
Acest produs poate avea intarzieri la livrare.
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17

Actiune
Ghimbirul este recomandat in raceala deoarece actioneaza asupra plamanilor, a stomacului si a splinei. De asemenea, ghimbirul este indicat in indigestie si este un foarte bun calmant pentru durerile abdominale; ajuta digestia, elimina gazele, neutralizeaza toxinele si nu in ultimul rand este indicat deoarece face pofta de mancare.
Pentru persoanele care sufera de sughit dupa fiecare masa, ghimbirul este cel care rezolva problema, fiind indicat si pentru greata sau voma, ori in cazul unei toxiinfectii alimentare.
Ghimbirul este folosit adesea ca si antidot pentru raul de mare; este intrebuintat pentru combaterea raului de altitudine, de masina, de miscare si de rotatie. Ghimbirul este cunoscut in China de peste 3000 de ani ca un foarte bun antiasmatic.

Descriere
Ghimbirul este originar din Asia, fiind apoi culivat si in America de Sud, Australia, Jamaica si SUA. Ghimbirul (Zingiber officinale), denumit popular si „ghimber” sau „gingiber”, este numele dat unei plante erbacee din regiunile tropicale, cu rizom aromatic bogat in uleiuri eterice. Este o specie perena care are nevoie de o temperatura ridicata si constanta, precum si de o umiditate permanenta pentru a se dezvolta corespunzator. Rizomul de ghimbir are o forma neregulata, contorsionata si e noduros, atingand pana la 5-6 centimetri in lungime.
Ghimbirul e deosebit de pretuit in bucatariile orientale din India, Malaezia, Nepal, Bangladesh etc. Un nume alternativ al ghimbirului, introdus de turci in Moldova si Muntenia a fost cel de "piper alb". Denumirea de ghimbir a fost folosita mai ales in Banat si Ardeal provenind din maghiarul gyömber, iar apoi s-a impus in intreaga tara. In fostele colonii britanice, cum ar fi Canada, Australia, Jamaica, Kenia, se consuma o asa-zisa "bere" din ghimber (ginger beer), care de fapt este o bautura ne-alcoolica, racoritoare.
Ghimbirul contine substante active importante cum ar fi compusi specifici numiti gingeroli, fenoli, ulei volatil.

Compozitie
Pulbere din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale) - 500 mg.
Nu contine: produse lactate, oua, conservanti artificiali, coloranti, fermenti, indulcitori artificiali, grau, gluten, soia, nici porumb.
Greutatea neta = 72,45 g.

Administrare
1-2 capsule in caz de nevoie.

Precautii
Consultati medicul daca simptomele persista sau se agraveaza. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu se substituie unei diete variate si echilibrate si unui mod de viata sanatos.

Acest produs contine:

Ghimbir500.00mg

Alte produse similare

Dgl (lemn dulce)… ORGANIKA
Dgl (lemn dulce)…
ORGANIKA
Calmindolor 1+1… DACIA PLANT
Calmindolor 1+1…
DACIA PLANT
Calmotusin DACIA PLANT
Calmotusin
DACIA PLANT
Sirop calmotusin DACIA PLANT
Sirop calmotusin
DACIA PLANT
Normocolesterol… DACIA PLANT
Normocolesterol…
DACIA PLANT
Detoxicolon DACIA PLANT
Detoxicolon
DACIA PLANT
Sirop creste pofta… INGERASUL
Sirop creste pofta…
INGERASUL
Sirop de tuse INGERASUL
Sirop de tuse
INGERASUL
Ceai digestie perfecta SPECIALISTII PLANTELOR
Ceai digestie perfecta
SPECIALISTII PLANTELOR

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.