Extract pur de vanilie din Madagascar 50ml PEPPERINO

Producator: CLOUND NINE FACTORY
Brand: PEPPERINO
Forma prezentare: lichid, 50 ml
Pret vechi: 47.55 lei
- 7%
Pret remediu.ro:
44.22 lei
IN STOC
TVA: 9% inclus
Cantitate:
4 punct(e) de fidelitate
0765 68 17 17 plata card suplimente

Extractul de vanilie pur este un condiment alimentar de calitate superioară obținut prin extracția la rece a componentelor aromatice din  păstăile de vanilie în alcool alimentar. 

Spre deosebire de esența de vanilie, produs 100% artificial ce sintetizează aroma vanilinei, extractul de vanilie conține în jur de 300 de elemente aromatizante transferate din păstaia de vanilie în alcool și de aceea aroma este naturală și apropiată de cea a păstăii de vanilie.

În procesul de producție folosim cea mai bună vanilie,vanilia Bourbon provenită din Madagascar, alcool etilic și zahăr brun din Mauritius ce ajută la stabilizarea aromelor și face ca produsul să-și mențină aroma o perioadă mai lungă după ce sticla este desfăcută. 

Ca regulă generală de folosire, o lingură de extract (15 ml.) reprezintă echivalentul unui baton de vanilie Bourbon din Madagascar de tip Gourmet. 

Condiment alimentar de cea mai bună calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, obținut printr-un proces lent de extracție la rece a celor peste 300 de componente aromatice conținute de păstăile de vanilie.

Aroma extractului este delicată, dulceagă și inconfundabilă. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roșcată, miros fin, plăcut, specific de vanilie.

Ingrediente: extract din păstăi de vanilie, alcool min.35%, zahăr brun nerafinat max. 4%.

Procesul lent de extracție la rece folosit de noi este cel mai bun în obținerea extractului de vanilie pentru că păstrează complexitatea aromelor și fidelitatea față de conținutul păstăii de vanilie.

Alcoolul are un rol deosebit în procesul de extracție a componentelor aromatice din păstăile de vanilie conținute de uleiuri esențiale care nu sunt solubile în apă. Extractul pur de vanilie 2X conține de două ori mai multe păstăi de vanilie per litrul de alcool folosit având deci o aromă mai concentrată. 

Dozaj recomandat: 1 lingură de extract de vanilie la 500 gr./ml compoziție

Colesterol Formula Nutrific
Tensiune Formula Nutrific

Parerile clientilor

Esența nu este așa puternică în prăjituri
scrisa de Madalina / 26.06.2024 15:18

Clientii remediu au asociat acest produs cu:

Bio Active Acidophilus
90cps PROVITA

87.88 lei
Celadrin extract forte
60cps GOOD DAYS THERAPY

84.46 lei
Roboflex
30cps GOOD DAYS THERAPY

62.74 lei
Extract pur de vanilie din Madagascar de la PEPPERINO are un gramaj de 50ml si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 47.55 lei. Forma lui de prezentare este lichid, face parte din categoria Cicoare si cafea si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Extract pur de vanilie din Madagascar 50ml prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la PEPPERINO ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.