Fitomagra 725mg libramed 138cpr 1+1 gratis 138+138cpr ABOCA

Producator: ABOCA
Brand: ABOCA
Forma prezentare: comprimate, 138+138 buc
Pret magazine: 161.67 lei
Pret remediu.ro:
140.58 lei
STOC INDISPONIBIL
TVA: 19% inclus

Libramed controleaza varfurile glicemice dupa masa, mentinand concentratia de glucoza si insulina din sange mai constanta, astfel incat sa se reduca lipogeneza si senzatia de foame. Actiunea produsului Libramed se datoreaza complexului Policaptil Gel Retard, un complex brevetat de macromolecule polizaharidice care, datorita actiunii sinergice a componentelor sale, este dotat cu o putere mare de gelificare. Intr-adevar, Policaptil, determina formarea in intestin a unui gel care actioneaza asupra carbohidratilor, reducand cantitatea absorbita si viteza de absorbtie (efect retard). Datorita proprietatilor acestui gel, Libramed actioneaza, de asemenea, si prin limitarea absorbtiei de grasimi, prin reducerea somnolentei postprandiale, prin favorizarea tranzitului intestinal si prin reglarea consistentei scaunelor.

Compozitie:

  • complex brevetat de macromolecule polizaharidice
  • arome de portocal, mar si lamaie
  • policaptil gel retard

Efecte:

  • in cazul supraponderabilitatii si al obezitatii
  • cu valori ridicate pentru circumferinta abdominala, chiar si cu o greutate normala

Administrare :
Adulti si copii peste 12 ani: 3 comprimate inainte de cele doua mese principale. Copii intre 8 si 12 ani: 2 comprimate inainte de cele doua mese principale a se administra doza recomandata, cu un pahar mare de apa, avand grija sa se ingereze cate un comprimat pe rand. Nu mestecati si nu spargeti comprimatul cu dintii. Pentru cei care au probleme de deglutitie se poate dizolva comprimatul Libramed in apa calda sau in ceaiuri neindulcite, amestecand pana la dizolvarea completa. Bautura obtinuta trebuie sa fie ingerata in cateva minute, inainte de a se forma gelul. 

Supliment meditatie

Parerile clientilor

Nu exista nicio parere despre acest produs.

Produse nou intrate in stoc


500ml OBIO

44.13 lei

100ml ZIG ZAG

17.13 lei
Polygemma nr 25 ( somn usor) fost sediphyt 50ml PLANTEXTRAKT
50ml PLANTEXTRAKT

32.33 lei
Fitomagra 725mg libramed 138cpr 1+1 gratis de la ABOCA are un gramaj de 138+138cpr si este comercializat in magazinul Remediu la pretul de 140.58 lei. Forma lui de prezentare este comprimate, face parte din categoria Dieta si slabire si contine . Caracteristicile tehnice/prospectul/informatiile despre Fitomagra 725mg libramed 138cpr 1+1 gratis 138+138cpr prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pentru mai multe detalii despre acest produs sau alte produse de la ABOCA ne puteti contacta telefonic la 0765.68.17.17.